P. Anderson neseniai atskleidė savo seksualinio gyvenimo su A. Rami detalių, „The Sun“ papasakojusi, kad miegamajame ji rengiasi kaip suvilioti bandanti kambarinė.

„Jis fantastiškas. Žinoma, aš jį myliu. Reikia būti labai drąsiems ir mėgautis“, – sakė aktorė.

Pamela Anderson ir Adilas Rami

Ji šelmiškai aiškino: „Apranga dera prie vaikino. Tikriausiai neturėčiau apie tai pasakoti. Tokia jau esu, viską sakau tiesiai“.

P. Anderson toliau atviravo apie savo santykius: „Jis man labai rūpi ir mes gerai sutariame. Niekada nežinai, kiek viskas tęsis. Gali tik tiesiog mėgautis gyvenimu“.

PETA aktyvistė P. Anderson pasirodė Didžiosios Britanijos televizijos laidoje „Life Stories“ ir su vedėju Piersu Morganu pasidalijo įžvalgomis apie savo ankstesnius santykius.

Ji atvirai kalbėjo apie gyvenime sutiktus vyrus ir užsiminė apie galimus santykius su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. P. Anderson atskleidė palaikiusi ryšius su V. Putinu nuo to laiko, kai jai 2009-aisiais pavyko įtikinti prezidentą uždrausti ruonių medžioklę.

Priminus, kad buvo pakviesta sudalyvauti 2012-aisiais vykusioje V. Putino inauguracijos ceremonijoje, aktorė paerzino: „Aš ten neapsilankiau, tačiau buvo kitų... suprantama, esame buvę kartu toje pačioje vietoje. Mano santykiai su Rusija yra puikūs“.

P. Anderson nevengė paerzinti ir dėl gandų apie jos santykius su Julianu Assange‘u. Ji išvengė P. Morgano klausimų pareiškusi, kad jiedu yra tik geri draugai.

P. Anderson anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)