Keturios aktorės jau senokai nebedėvi legendinių raudonųjų maudymukų, tačiau iki šiol spindi seksualumu. Tiesa, ne visas lengva pažinti.

42-ejų Kelly Packard, 49-erių Donna D'Errico, 51-erių Nancy Valen ir 47-erių Erika Eleniak vėl susitiko neeiliniame renginyje – lėtajame bėgime.

Šios sulėtinto bėgimo varžybos buvo surengtos kaip netrukus pasirodysiančio filmo reklaminė akcija. Naujasis filmas pagrįstas dešimtajame praeito amžiaus dešimtmetyje populiaraus serialo „Gelbėtojai“ („Baywatch“) siužetu.

Šiame renginyje pasirodžiusios aktorės vėl viešai pasirodė po ilgo laiko tarpo.

Kelly Packard, seriale įkūnijusi Aprilę Giminski, bėgime pademonstravo neblėstančią jaunystę. Plačia suknele pasipuošusi moteris atidengė dailias kojas ir pademonstravo kur kas ilgesnius plaukus nei jaunystėje.

Kelly Packard

Renginyje pasirodžiusi Donna D'Errico taip pat privertė aiktelėti – moteris išties neatrodo kaip 49-erių. Donną Marco seriale įkūnijusi moteris iki šiol vaidina įvairiuose kino ir televizijos filmuose bei serialuose ir yra užauginusi du vaikus. Jaunesnėlei jos dukrai – 17, sūnui – 24.

Donna  D'Errico

Kone labiausiai pasikeitusi aktorė – 47-erių Erika Eleniak. Seriale ji vaidino jautriąją Shauni McClain, kurią žiūrovai matė pačiose pirmosiose „Gelbėtojų“ serijose. Jaunystėje Erika buvo tapusi ir „Playboy“ zuikute. Tiesa, po „Gelbėtojų“ eros jai netrūko vaidmenų įvairiuose serialuose ir filmuose, o 2006 metais ji prisijungė prie televizinio projekto, kuriame garsenybės kovojo su antsvoriu.

Erika Eleniak

51-erių Nancy Valen fotoblyksčių centre jau nuo dvylikos. Tuo metu dar mergaitė Nancy pradėjo modelio karjerą, o vėliau ėmėsi aktorystės. Tiesa, ryškiausiai jos žvaigždė žibėjo jaunystėje ir nors po „Gelbėtojų“ jai netrūko veiklos kino pasaulyje, pastaruoju metu pasiūlymų filmuotis nėra tiek daug.

Nancy   Valen

Daugiau akimirkų, kuriose legendinio serialo „Gelbėtojai“ aktorės – anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)