Pranešama, kad pirmadienį, gegužės 27 dieną, dainininkas skrido iš Salvadoro į savo mylimosios Karoline Calheiros gimtadienio vakarėlį Masejo mieste. Nedidelis lėktuvas, kuriuo skrido garsenybė, sudužo Porto Do Mato mieste, Estansijoje, pietinėje Serdžipės pakrantėje, Brazilijoje.

Karo policija vietos žiniasklaidai „Grupo Globo“ patvirtino, kad G. Dinizas kartu su pilotais Linaldo Xavieru ir Abraao Fariasu žuvo. Katastrofos priežastis vis dar tiriama.

G. Dinizas, žinomas dėl savo 2016 metų hito „Paraquedas“, praėjusį rudenį išleido naują singlą „Jenifer“, kurio peržiūrų skaičius kanale „YouTube“ greitai šoko į viršų.

Socialiniame tinkle „Instagram“ jis turėjo 4,6 milijono sekėjų, o paskutiniame jo įraše galima išvysti dainininką, praėjusį savaitgalį koncertuojantį Brazilijos mieste Feira de Santanoje. „Visada džiaugsmas grįžti į Feira de Santaną ir būti pasveikintam su tokiu džiaugsmu ir tiek daug teigiamos energijos, ačiū už gerumą, žmonės. Mūsų šou mėgavosi visa minia. Iki kito karto, jei duos Dievas“, – parašė dainininkas.

G. Dinizas buvo geras 27 metų futbolininko Roberto Firmino draugas. Pastarasis pagerbė pop žvaigždę „Instagram“. Į socialinį tinklą įkėlė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas dainininko pasirodymas 2017 metais vykusiose R. Firmino vestuvėse. „Yra dalykų, kuriais sunku patikėti. Meilės ir džiaugsmo žinutė, kurią palikai čia, Žemėje, buvo neįtikėtina. Džiaugiuosi, kad galėjau tave sutikti. Ilsėkis ramybėje“, – parašė R. Firmino.

„Instagram“ savo užuojautą išreiškė ir R. Firmino žmona, 31 metų Larissa Pereira. Ji įkėlė nuotrauką, kurioje kartu su sutuoktiniu įamžinta su G. Dinizu ir jo mylimąja K. Calheiros. L. Pareira prie nuotraukos prirašė: „Jis buvo mano laimingiausioje gyvenimo dienoje. Jis buvo ten, darė tai, ką mokėjo geriausiai“.

Įrašo pabaigoje ji kreipiasi tiesiogiai į G. Dinizo mylimąją:

„Tikrai nežinau, ką tau pasakyti, norėjau tiesiog tau palinkėti laimingo gimtadienio, tačiau taip pat sakau, kad daug už tave meldžiuosi, – rašė L. Pereira K. Calheiros. – Prašau Dievo nuraminti tavo širdį ir kad tu suprastum, kad jo planai kartais nesutampa su mūsiškiais, tačiau svarbu tai, kad vieną dieną mes visi atsidusime geresnėje vietoje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)