The Sun“ rašo, kad daugelis moterų savo 60-ąjį gimtadienį paprastai pažymi švęsdamos su draugais ir šeima. Tačiau „Page Three“ legenda L. Lusardi nėra tokia, kaip daugelis moterų.

Tad ji nutarė pažymėti svarbų jubiliejų dar sykį pasirodydama „The Sun“ nusimetusi drabužius.

Ši londonietė išgarsėjo aštuntajame ir devintajame dešimtmetyje, o 2005-aisiais buvo išrinkta populiariausia Didžiosios Britanijos „Page Three“ („The Sun“ rubrika, kurioje buvo skelbiamos modelių apnuogintomis krūtinėmis nuotraukos) mergina.

Ji tvirtina, kad būdama žinoma jausdavosi nejaukiai dėl savo kūno iškilumų didėjant metų skaičiui, tačiau dabar taip nebėra.

Dviejų vaikų mama teigia: „Iki 50-ties jaudinausi dėl savo celiulito ir vietomis suglebusios odos. Stengiausi tai visiškai paslėpti. Dabar, kai man sukako 60 metų, galvoju: „Žinau, kad šie trūkumai niekur neišnyko, bet kaip 60-metė atrodau puikiai“, tad daugiau nebesuku sau galvos“.

„Sode ar per atostogas vilkėsiu bikinį, tačiau paplūdimyje nenusimesiu viršutinės jo dalies – tiesiog dėl visa ko, jei kažkas mane atpažintų ir nufotografuotų!“, – aiškina L. Lusardi.

Tačiau ji ragina nevengti to daryti kitas jos amžiaus moteris: „Kodėl reikėtų taikytis prie amžiaus? Jei jums 60 metų ir paplūdimyje nusisegusi viršutinę maudymosi kostiumėlio dalį jaučiatės puikiai, kodėl turėtumėte to nedaryti?“.

„Aš išties didžiuojuosi, kad kitą mėnesį man sueis 60 metų. Sulaukiu daugybės mielų komentarų. Nesistengiu slėpti savo amžiaus“, – tvirtina L. Lusardi.

Jos liemens apimtis tebėra toki pati, kaip ir tuomet, kai 18-metę autobusų stotelėje pastebėjo modelių ieškantis agentas – 61 centimetras. L. Lusardi teigimu, jei atsiranda papildomo svorio, jis kaupiasi ant krūtinės ir sėdmenų: „Atrodau taip, tarsi būčiau perrišta per vidurį“.

L. Lusardi dabar sveria beveik panašiai kaip ir savo šlovės dienomis: tuomet svarstyklės rodė 53 kilogramus, o dabar – 55.

Tačiau ji pabrėžia: „Tau arba pasisekė, arba ne. Gamta man buvo dosni. Nepatyriau plastinių operacijų, tiesa, sykį išbandžiau botokso injekcijas, tačiau negalėjau pajudinti kaktos“.

Moteris neabejoja, kad jaunatvišką išvaizdą paveldėjo iš savo tėčio italo Nello, kuris praėjusį spalį mirė būdamas 87-erių.

„Kartais tėtį palaikydavo mano vaikinu. Kai man buvo 20 metų, o jam – netoli 50-ties, jis tikrai neatrodė savo amžiaus. Kai jis mirė, jaučiausi siaubingai. Mano gyvenime liko žiojėti didžiulė tuštuma“, – sako L. Lusardi.

Nepaisant to, kad yra dešimčia metų vyresnė už savo antrąjį vyrą, 49-erių aktorių Samą Kane‘ą, L. Lusardi niekuomet nėra palaikoma kažkuo kitu nei jo gyvenimo drauge.

L. Lusardi ir buvusi „Brookside“ bei „Coronation Street“ žvaigždė santuokoje gyvena jau beveik 20 metų. Jiedu turi du vaikus: 21-erių dainininkę Lucy, praėjusiais metais dalyvavusią laidoje „The Voice“, ir 16-metį aktorių Jacką.

Už tai, kad išlieka jauna ir išlaiko puikią formą, ypač miegamajame, ji jaučiasi dėkinga savo vyrui.

„Anksčiau nerimavau dėl amžiaus skirtumo, tačiau niekas niekada mano vyrui nesakė: „Tavo žmona atrodo senai“. Jei būčiau ištekėjusi už kažko, kas būtų dešimčia metų vyresnis už mane, taip gerai neišmanyčiau su kompiuteriais susijusių dalykų“, – aiškina L. Lusardi.

Mestelėjusi reikšmingą žvilgsnį, ji prideda: „Samas taip pat man padeda palaikyti gerą formą. Jis tebėra energingas jaunas vyras“.

Po savo karjeros „Page Three“ L. Lusardi pradėjo vaidinti. Ji vaidino tokiuose televizijos serialuose kaip „The Bill“ ir „Emmerdale“, o šiemet grįžta su pantomimos pasirodymu. Somersete, Pajūrio Vestone, L. Lusardi vaidins piktąją karalienę, o jos duktė Lucy – Snieguolę.

L. Lusardi taip pat gali pasigirti sėkminga odos priežiūros produktų linija.

Be to, aktorė ir modelis savo namų Šiaurės Londone sode įkūrė fotografijos studiją. Jos fotoobjektyvui teko užfiksuoti Danny‘į Dyerį, Bradley Walshą ir Davidą Hasselhoffą.

L. Trusardi mitybos režimas

L. Trusardi valgo sveikus ir kuklius pusryčius bei pietus, o vakarienei leidžia sau rinktis viską, ko užsimano. Dažniausiai tai būna išsineštinis maistas. „Niekuomet nepraleidžiu pusryčių ir visada valgau lengvus pietus, tad nesuvartoju daug kalorijų ir galiu pasimėgauti vakariene. Dievinu Indijos ir Kinijos virtuvę“, – pasakoja moteris.

Ji taip pat tris kartus per savaitę skiria po 15 minučių mankštai ir plaukioja kieme esančiame baseine. Tipinis L. Lusardi dienos meniu atrodo taip: košė ir kokteilis-maisto pakaitalas pusryčiams, vištienos salotos ir dubuo jogurto su medumi pietums bei bet koks patiekalas (žinoma, su saiku) vakarienei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)