Anot M. Lopezo, šiandien jo herojus turbūt būtų su Jessie Spano. „Tikiuosi, kad jis būtų laimingai vedęs ir turėtų kelis vaikus, - per išskirtinį interviu „Us Weekly" teigė aktorius. – Ir, žinoma, jis būtų puikios formos!".

43 metų M. Lopezas seriale „Pagaliau skambutis" kelis metus vaidino imtynėmis užsiimantį sportininką. Tą patį vaidmenį jis atliko šio serialo tęsinyje „Išgelbėjo skambutis: koledžas" ir tokiuose filmuose kaip „Pagaliau skambutis: vestuvės Las Vegase" bei „Pagaliau skambutis: savaitgalis Palm Springse".

#SavedByTheBell 🔔

Публикация от BLUNT CARDS 👹🍕 (@blunt.cards) Сен 2 2017 в 12:36 PDT

„Mano mėgstamiausi įvykių posūkiai būdavo tuomet, kai išeidavome iš klasės, būdavome paplūdimyje, Havajuose ir Palm Springse", - pridūrė aktorius.

Kai kurios akimirkos vaidinant A.C. Slaterį Beisaido vidurinėje M. Lopezui pasirodė itin įsimintinos. Tuomet, kai nebaksnodavo Zacko Morriso (Markas – Paulas Gosselaaras), jis leisdavo laiką su savo simpantija Jessie (Elisabeth Berkley) ir šokdavo apsitempęs pėdkelnėmis.

M. Lopezas sako, kad „jam tikrai reikėtų pasistengti, kad prisimintų pagrindinį šio serialo muzikinį kūrinį", ir tvirtina nežiūrintis šio serialo kopijų. „Mano vaikams jis nepatinka", - sakė jis apie savo 6 metų dukterį Gią ir 3 metų sūnų Dominicą.

Gia laughing at the candified version of me when you open up @candycrushsaga... #LevelUp

Публикация от Mario Lopez (@mariolopezextra) Авг 27 2017 в 3:45 PDT

Tačiau jis yra pasiryžęs vėl įkūnyti savo personažą. Didžioji dalis aktorių 2015 metais jau buvo susirinkę vienai parodijai laidoje „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". „Taip – buvo puiku visus pamatyti! - sakė jis „Us Weekly". – Kalbant apie naują šio serialo tęsinį, būtų šaunu, jeigu ką nors pavyktų sukurti. Niekada negali žinoti!".

Pačio aktoriaus gyvenimas susiklostė kiek kitaip. 1993 m. jis buvo apkaltintas grupiniu išprievartavimu, tačiau pritrūkus įkalčių byla buvo nutraukta. Tačiau neilgai trukus jis sutiko taip pat aktorę Ali Germaine Landry ir po šešerių susitikinėjimo metų pora susituokė. Vėliau jie išsiskyrė dėl vyro neištikimybės.

Tuomet 2008 metais jis pradėjo susitikinėti ir po keletos metų susituokė su šokėja ir aktore Courtney Mazza. Pora susilaukė dviejų vaikų ir iki šiol laimingai gyvena.

Saturday night Lion King sing-along at the Greek! Turn up #TheLopezFamily #TheGreekTheatre

Публикация от Mario Lopez (@mariolopezextra) Авг 5 2017 в 7:30 PDT

Žinomas vyras ne kartą sakė, kad pasimokė iš praeities klaidų ir nebeketina jų kartoti. Tad nenuostabu, kad tapo ne tik pavyzdingu tėvu, tačiau ir kataliku. Jis kiekvieną savaitę eina į bažnyčią, o kasdien skiria laiko fitnesui. Panašu, kad subrendęs vyras pasikeitė kardinaliai ir grįžti prie senų įpročių nė neketina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją