Atlikėja Britney Spears socialiniame tinkle „Instagram“ išpublikavo nuotrauką, kurioje įamžino padėkos dienos pietums susirinkusius artimiausius žmones. Atlikėja šalia išpublikuotų nuotraukų parašė: „Mano mylimiausi berniukai mano namuose per padėkos dieną“. Akivaizdu, kad žinoma moteris šią dieną džiaugiasi savo sūnų draugija.

My favorite boys at my house for Thanksgiving!!!! 🦃🦃

Публикация от Britney Spears (@britneyspears) Ноя 23 2017 в 3:55 PST

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian, kuri neseniai išleido ir socialiniuose tinkluose reklamavo, naujausią savo kvepalų kolekciją, šią dieną džiaugėsi vyresnės kartos šeimos moterų draugija. Ne paslaptis, kad K. Kardashian palaiko itin artimus santykius su savo mama ir močiute.

So thankful!

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian) Ноя 23 2017 в 8:37 PST

Supermodelis Emily Ratajkowski tradicija tapusią dieną sutinka atogražas primenančioje aplinkoje tarp palmių, smėlio ir karštos saulės. Žinomas modelis prie savo nuotraukų rašo: „Laimingos padėkos dienos iš rojaus“.

Tačiau daugelis komentatorių vis dėlto pastebėjo, kad modelio nuotraukos, kuriose ji puikuojasi bikiniu, nedara prie šventės tematikos.

Happy Thanksgiving from paradise 🌴@inamorataswim

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata) Ноя 23 2017 в 7:09 PST

Skandalingoji atlikėja ir praeityje garsi aktorė Miley Cyrus šią dieną dėkoja už dar vieną kelionę „aplink saulę“. Žinoma mergina Padėkos dienos nuotraukai pozavo šalia spalvingos puokštės taip gerbėjams siųsdama savo sveikinimus.

🌈🌈🌈 Thankful for another journey around the sun! 🌈🌈🌈

Публикация от Miley Cyrus (@mileycyrus) Ноя 23 2017 в 10:11 PST

Aktorė Reese Witherspoon šventei ruošėsi iš peties. Žinoma moteris pagamino net kelis pyragus, kurių nuotraukas išpublikavo socialiniame tinkle „Instagram“.

Pie game strong! 💪🏼🥧🍁 What’s your favorite flavor? #ThanksgivingPrep

Публикация от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) Ноя 22 2017 в 5:13 PST

Ne paslaptis, kad rankų darbo atvirukai – itin graži ir nuoširdi dovana. Tokį atviruką, linkėdama gražios šventės visiems savo gerbėjams, išpublikavo ir serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė Sarah Jessica Parker.

Supermodelis Naomi Campbell Padėkos dieną pasitiko pozuodama atvirai fotosesijai. Prie savo nuotraukos ji parašė ir palinkėjimą bei skatino būti dėkingiems už kiekvieną dieną, kurią atveriame savo akis.

#happthanksgiving my darlings #begreatful for each day you open your eyes ❤️😘🙏🏾 📷 #steven Meisel

Публикация от Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) Ноя 23 2017 в 4:30 PST


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)