Tikra tiesa, kad ne visi Rusijos estrados primadonos fanai palaiko karą Ukrainoje: ištisas būrys, lygiai kaip jų dievaitė, yra nusiteikę prieš, ir tokį savo požiūrį išsakė A. Pugačiovos paskelbtos žinutės komentarų skiltyje. Palaikymą panorę išreikšti gerbėjai surengė nedidelį šviesų šou Maskvos Raudonojoje aikštėje.

Danguje pasirodė užrašas: „Sveika, esi pati geriausia! Mes tave mylime!“

Taip A. Pugačiovos fanai atsakė Rusijos propagandistams: žvaigždei plikus Rusiją, nuo Ostankino televizijos centro sienų kelis kartus buvo siunčiami A. Pugačiovai adresuoti įžeidimai.


Belieka priminti, kad, remiantis ne per seniausiai išplatinta informacija, A. Pugačiova kartu su vaikais išvyko iš Rusijos ir gavo Izraelio pasą. Dar dainininkė pardavinėja sau ir vyrui priklausančius „rūmus“, stovinčius netoli Maskvos esančioje Griazėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)