Sprendimą skirtis pora priėmė po daug mėnesių trukusių nesibaigiančių barnių, pranešė porai artimas šaltinis. Jie pykosi filmavimo aikštelėje, kėlė pavydo scenas laidos „Amerikos dievaitis“ scenoje, be to, 41 m. J. Lopez abejojo savo vyro ištikimybe.

Juos pažįstantis žmogus paneigė gandus apie neištikimybę ir pasakė, kad 42 m. M. Anthony visada palaikė jos karjerą. „Išsiskyrė jų požiūriai į gyvenimą“, – pasakė šaltinis.

Šeimos draugo teigimu, išsiskyrimas jiems tik į gera. „Nors jie labai myli, dievina ir gerbia vienas kitą, jiems reikia gyventi atskirai.“

Užsienio žiniasklaidoje pasigirdo gandų, kad J. Lopez turėjo romaną su modeliu Williamu Levy'iu, su kuriuo balandžio mėnesį Meksikoje kartu filmavosi dainos „I'm Into You“ vaizdo klipe. 30-metis gražuolis šią informaciją tvirtai paneigė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją