Žinomo vyro mirties liudijimas pasirodė praėjus beveik savaitei po jo mirties, skelbia dailymail.co.uk. Garbaus amžiaus sulaukęs leidėjas ir visos „Playboy" imperijos sumanytojas turėjo rimtų sveikatos problemų ir sunkiai judėjo.

Los Andželo visuomenės sveikatos departamentas negalėjo patikslinti, kaip į H. Hefnerio organizmą pateko mirtina bakterija.Prieš tai buvo viešai teigiama, kad H. Hefnerio mirtį nulėmė natūralios priežastys.

Rugsėjo 27-ąją H. Hefneris mirė apsuptas savo šeimos „Playboy" rūmuose. Tos pačios savaitės šeštadieni garsenybė buvo palaidotas privačios ceremonijos metu šalia Marilyn Monroe Los Andželo kapinėse.

Ir nors iki šiol buvo teigiama, kad po jo mirties trečioji žmona Crystal Harris nieko negaus, tapo aišku, kad modeliui atiteks nemenkas turtas ir prabangus namas. Palikimą taip pat dalinsis keturi jo vaikai bei Kalifornijoje esantis universitetas.

„Nesugebėjau susiimti ir atrašyti visiems pareiškusiems užuojautą. Mano širdis sudaužyta. Vis dar netikiu tuo. Jis pakeitė mano gyvenimą. Jis išgelbėjo mano gyvenimą. Jis privertė mane jaustis mylima kasdien. Niekada nebus kito Hugho Hefnerio", – pasakojo 30-metė gražuolė.

Dar prieš skaudžią neketį Crystal buvo pareiškusi, kad dėl dažno „Viagros" vartojimo nusilpo jos vyro sveikata ir dingo klausa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)