Deja, neilgai trukus naujieji prezidentės gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ buvo kaip reikiant nuvilti – paaiškėjo, kad pikantiškose nuotraukose visai ne K. Grabar-Kitarovic, o reperio Ice-T sutuoktinė Coco Austin. Nuotraukos darytos Majamyje dar 2009 metais.

K. Grabar-Kitarovic Kroatijos prezidente išrinkta 2015 metų sausį. Prieš tapdama šalies vadove, jis dirbo Kroatijos ambasadore Jungtinėse Valstijose, daug prisidėjo prie to, kad 2013 metais šalis prisijungtų prie Europos Sąjungos.

Nesusipratimas prasidėjo socialiniame tinkle „Twitter“, kai vienas vartotojas paskelbė 36 metų Coco Austin nuotrauką su prierašu „Kroatijos prezidentė – perspėjimas: naujas susižavėjimo objektas“.

Netrukus atsirado tokių, kurie ėmė viešai žadėti persikelsiantys gyventi į Kroatiją ir domėtis, kaip surasti Kroatijos ambasadą ir artimiau susipažinti su 47 metų šalies prezidente.

Žinią netrukus pasigavo du naujienų portalai – vienas Pietų Afrikos Respublikoje, o kitas Filipinuose. Jie parašė, kad nuotraukoje iš tikrųjų Kroatijos prezidentė. Vėliau klaidą teko ištaisyti.

Nuotraukų galerijoje - Coco Austin:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)