Apie tai, jog kovoja su priklausomybe, vyras kalbėjo viešai. Šių metų balandį jis baigė kursą reabilitacijos klinikoje ir jau gegužę gimtadienį su savo mergina Lea Michele šventė namuose.

Gerbėjai gedi mylimo aktoriaus:

"Nėra jokių įrodymų, kurie rodytų, jog tai kas nors kita nei liūdniausias ir tragiškiausias nelaimingas atsitikimas", - sakoma koronerės Barbaros McLintock pareiškime, kuris buvo paskelbtas „YouTube“.

"Mirties priežastis buvo mišrus narkotikų toksiškumas ir jis yra susijęs su, pirmiausia, heroinu, ir, taip pat, alkoholiu“, - sakė koronerė.

Policija mano, kad C.Monteithas buvo vienas, kai pavartojo heroino ir mirė.

C.Monteithas „Chore“ vaidino vidurinės futbolo komandos žaidėją Finą Hadsoną, prisidėjusį prie margos moksleivių kompanijos choro klube.

Jis susitikinėjo su kolege Lea Michele, su kuria dainuoja seriale skambančią „Journey“ dainą "Don't Stop Believin'".

L.Michele atstovas antradienį paskelbė pareiškimą, kuriame prašoma ir toliau gerbti 26 metų aktorės ir C. Monteitho šeimos privatumą.

"Po Cory mirties Lea gedi drauge su jo šeima ... Jie remia vienas kitą, drauge išgyvendami šią didžiulę netektį", - sakoma pranešime.

Aktorius yra atvirai kalbėjęs apie dar jaunystėje prasidėjusią savo kovą su narkotikais ir alkoholiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)