Užsienio portalas skelbia, kad Z. Z. Gabor kurį laiką prieš mirtį buvo panirusi į komą. Ilgą laiką su daugybe sveikatos sutrikimų kovojusi moteris kentėjo nuo kraujotakos sutrikimų.

Mirties liudijime pažymima, kad svarbia mirties priežastimi ir tapo koma, į kurią ji paniro po patirto insulto.

Ne vienerius metus su daugybe sveikatos problemų kovojusi Z. Z. Gabor jau seniai nebevaikščiojo. 2002 metais aktorė pateko į avariją, po kurios liko dalinai paralyžiuota.

Prieš penkerius metus dėl kraujotakos problemų jai buvo amputuota dalis dešinės kojos. Aktorės vyras Fredericas Prinzas von Anhaltas tuo metu sakė, kad aktorei gangrenuoja dešinė koja ir gydytojai ją įspėjo, kad be operacijos ji gali mirti.

Spalvingą gyvenimą nugyvenusi Zsa Zsa paskutines dienas leidu su devintuoju vyru, kuris ir pranešė apie jos mirtį. Susijaudinęs Fredericas von Anhaltas naujienų agentūrai AFP sakė, kad 99 metų Z. Z. Gabor užgeso savo namuose, apsupta draugų ir artimųjų.

„Ten buvo visi. Ji nemirė viena“, – tramdydamas ašaras telefonu žurnalistams sakė jis.

Pora susituokė 1986 metais, ir ši santuoka Z. Z. Gabor buvo ilgiausia. Žavi buvusi grožio karalienė Z. Z. Gabor, savo karjeros klestėjimo dienomis laikyta platininės blondinės idealu, mėgo brokato suknias, išryškinančias jos vapsvos liemenį.

Jos ilgame karjeros pasiekimų sąraše esama vaidmenų didelio populiarumo sulaukusiuose filmuose, tokiuose „Mulen Ružas“, „Lili“ ir „Arrivederci Baby!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)