Kembridžo hercogienė sportuoja nuo pat mažens ir 2007 metais kartu su dar 21 moterimi subūrė komandą „Seserys“ ir siekė tapti pirmąja šio sporto moterų komanda apylinkėje. Kate nesvetima ir lengvoji atletika, kuria ji aktyviai užsiiminėjo dar besimokydama mokykloje. Iki tapo karališkosios šeimos nare ji aktyviai dalyvavo ir maratonuose, bėgdavo įvairiuose viešuose renginiuose.

Tačiau užsiimti norimomis sporto šakomis ji negali dėl paparacų keliamo pavojaus. Maratonuose vis dar aktyviai dalyvauja jaunesnioji K. Middleton sesuo Pippa Middleton. Ji net varžėsi maratonuose Kinijoje ir Kenijoje, tačiau Kate šį savo pomėgį turėjo pamiršti dėl itin didelio dėmesio jos apsaugai.

Kate Middleton

Tiesa, kaip teigia artimas K. Middleton draugė ir žurnalistė Bryony Gordon, jai tikrai neeidžiama bėgti bendru karališkosios šeimos sutarimu. Kartą ji su bičiule kalbėjosi apie dalyvavimą maratone, kurio metu buvo siekiama atkreipti dėmesį į psichikos sutrikimų turinčius žmones. Anot moters, pati Kate sakė, jog mielai dalyvautų, tačiau tam jai reikalinga apsauga ir reikia vengti paparacų.

Populiariuose Jungtinės Karalystės maratonuose, kuriuose dalyvauja per 40,000 dalyvių, rizika yra didelė, o apsaugai reikėtų skirti pernelyg daug lėšų ir dėmesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)