Kaip jau buvo pranešama anksčiau, B. Spears išgyveno sunkius laikus dėl tėtį neseniai ištikusios ligos. Jos tėvas Jamie ir Britney yra itin artimi. Jis jau seniai rūpinasi dukters finansiniais reikalais ir karjera, be to J. Spearsas yra jos turto ir reikalų patikėtinis. J. Spearso sveikatos bėdos Britney tapo tikru išbandymu.

Kaip rašo tmz.com, jiems pavyko išsiaiškinti daugiau: B. Spears gydytojai mėgino pritaikyti vaistus, nes ankstesni tapo nebeveiksmingi. Dainininkės psichikos sveikatos problemas pavyko stabilizuoti specialiai jai sukurtu vaistų kokteiliu. Metams bėgant, šie vaistai tapo vis mažiau veiksmingi, tad gydytojams teko kurti naują kokteilį, o dėl to iškilo problemų.

Pirma, gydytojams reikėjo atpratinti Britney nuo tuo metu vartojamų vaistų. To negalima padaryti greitai, viskas yra išties rimta: gali iškilti net savižudybės rizika.

Kai gydytojai atpratino B. Spears nuo vaistų, sukūrė naują vaistų derinį, tačiau bandymų laikotarpis buvo nesėkmingas, pasitaikė klaidų, o dėl kai kurių klaidų Britney tapo nestabili ir galiausiai nenorėjo bendradarbiauti su gydytojais.

Taip B. Spears atsidūrė psichikos sveikatos gydymo įstaigoje. Gydytojų teigimu, dabar jiems pavyko rasti tinkamą vaistų derinį.

Britney sekmadienį buvo išleista iš ligoninės ir dieną praleido Beverli Hilse su savo vaikinu Samu Asghari, o vakare grįžo į gydymo įstaigą.

Buvo pasirodę pranešimų, kad dėl tėčio globos Britney buvo priversta prieš savo valią vartoti vaistus, tačiau tai nėra tiesa. Globa, kuri taikoma B. Spears, neleidžia jos patikėtiniui ir reikalų tvarkytojui versti globotinį vartoti vaistus.

Be to, pasitaikė susijusių pranešimų, jog J. Spearsas privertė dukterį gydytis psichikos sveikatos problemų turintiems žmonėms skirtoje ligoninėje. Britney taikoma globa neleidžia patikėtiniui versti globotinį gydytis tokio pobūdžio įstaigose.

Be to, Jamie buvo nepalenkiamas – jis nenorėjo, kad duktė vyktų gydytis į psichikos sveikatos įstaigą, nes manė, jog šį faktą pasigaus žiniasklaida, be to, J. Spearsas galvojo, kad yra geresnių būdų dukros problemoms spręsti. Tad būtent pati Britney nutarė gydytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)