Pasirodo, ligoninės darbuotoja, padariusi nuotraukas, galiausiai atsisakė savo užmačių jas parduoti visai ne dėl moralinių ar etinių įsitikinimų.

Kaip skelbia portalas „Utro“, užsidirbti sumaniusi moteris paskutinę minutę persigalvojo, nes paprasčiausiai išsigando, jog gali būti patraukta baudžiamojon atsakomybėn, nes pasinaudojo tarnybine patirtimi ir sergančios žvaigždės bejėgiškumu.

Būtent baimė už savo poelgį atsakyti teisme prieš aktorės artimuosius ir sustabdė moterį nuo ambicijos „tapti tokia pat turtinga kaip Alla Pugačiova“.

Išvakarėse A. Zavorotniuk gerbėjams paniką sukėlė ir balerina Anastasija Voločkova. Ji savo paskyroje „Instagram“ paviešino vaizdo įrašą su aktore, o aprašyme paragino savo gerbėjus melstis už serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės sielą. Nieko keisto, jog baleto šokėjos gerbėjai nusprendė, kad greičiausiai A. Zavorotniuk būklė pablogėjo, o kai kurie netgi pamanė, kad aktorė mirė. Tiesa, buvo ir tokių, kurie atkreipė dėmesį, kad A. Voločkova elgiasi kaip „ne itin protinga moteris, negalvojanti, ką kalbanti“.

Priminsime, kad A. Zavorotniuk būklė drastiškai pablogėjo rugsėjo viduryje. Ji buvo atgabenta į Maskvos kliniką, kur jai buvo diagnozuota smegenų edema.

Žiniasklaida skelbė, kad medikai jai sukėlė medikamentinę komą ir prijungė prie plaučių ventiliavimo aparato. Žvaigždės artimieji tokių publikacijų nekomentavo.

Vėliau žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad aktorės smegenyse aptiktas auglys. Nuo tokios pat diagnozės 2015 metais mirė dainininkė Žana Friskė.

Netrukus atsirado ekspertų, kurie vėžio diagnozę susiejo su dirbtinio apvaisinimo procedūra, kuri buvo atlikta abiem garsioms moterims. Nepaisant to, onkologai tokią versiją atmeta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)