Dainininkė atskleidė, ką veikė užsienyje ir kodėl dabar sugrįžo į Rusiją. Paaiškėjo, kad baigėsi primadonos atostogos, kurių metu ji gydėsi ir ilsėjosi.

„Sugrįžau kaip dukra paklydėlė. Baigėsi atostogos. Gaila“, – vaizdo įraše, kurį paviešino rusų dizaineris Igoris Guliajevas, pareiškė ji. „Ilsėjausi, gydžiausi“, – pridūrė atlikėja.

Anksčiau daugelis A. Pugačiovos nemėgstančių internautų ragino ją išvykti iš Rusijos, kurią dainininkė su savo vyru ir vaikais paliko prasidėjus Rusijos Federacijos (RF) invazijai į Ukrainą, skelbia unian.net.

Priminsime, kad rugpjūčio 27 d. I. Guliajevas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota į Rusiją sugrįžusi A. Pugačiova.

Rusijai užpuolus Ukrainą, A. Borisovna ir Maksimas Galkinas išvyko į Izraelį, vasarą viešėjo Jūrmaloje.

Atlikėjos vyras aktyviai palaiko ukrainiečius ir padeda nukentėjusiems dėl karo. A. Pugačiova kol kas viešai neišsakė savo pozicijos dėl Vladimiro Putino agresijos. Ar M. Galkinas irgi sugrįš į Rusiją, neaišku. Šiuo metu jis gastrolėse. Rusijoje komikas buvo įtrauktas į agresyvios V. Putino politikos nepalaikančių artistų „juodąjį sąrašą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)