P. Middleton ir T. Webb šiam fondui jau sukūrė vieną suknelę ir prie jos derantį šalikėlį. Abu drabužiai yra šviesiai rožinės spalvos su gėlių raštu, rašo peoplestylewatch.com.

Be šio jaudinančio posūkio į madą, jaunesnioji Kembridžo kunigaikštienės Kate sesuo birželio 21 dieną taip pat dalyvaus 40-osiose kasmetinėse dviračių lenktynėse iš Londono į Braitoną, kurių metu taip pat bus renkamos lėšos šiam fondui, ir skleis informaciją apie kardiovaskulines ligas.

„Tapusi Didžiosios Britanijos širdies fondo ambasadore, dėl šios įkvepiančios labdaros organizacijos norėjau padaryti kažką skirtinga ir jaudinančio, - pranešime spaudai teigė P. Middleton. – Tiktai ketinu šį mėnesį dviračiu važiuoti iš Londono į Braitoną ir džiaugiuosi, kad šiame projekte galėjau bendradarbiauti su Tabitha, rinkdama papildomas lėšas ir skleisdama informaciją šiam labdaros fondui“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)