Praėjusį šeštadienį P. Hilton, primindama labiau mafijos bosę, negu viešbučių tinklo paveldėtoją, L. Lohan perspėjo, kad ji verčiau dairytųsi už nugaros.

P. Hilton šį grasinimą internete paskelbė po kelių valandų, kai jos brolis Barronas paviešino nuotrauką, kurioje matyti sužalotas jo veidas. Jis tvirtina, kad buvo sumuštas L. Lohan nurodymu.

„Jie abu sumokės už tai, ką padarė. Niekas nedaužys mano šeimos ir neišneš sveiko kailio!!“, - įtūžusi P. Hilton parašė socialiniame tinkle „Instagram“.

Teigiama, kad 24 metų Barronas Hiltonas buvo užpultas penktadienio vakarą vienoje Majamio viloje, kai kažkas išgirdo jį šmeižiant L. Lohan. 

Paskalų tinklalapis tmz.com pranešė, jog B. Hiltonas po atakos parašė pareiškimą policijai. Jame tvirtina, jog pirmiausia prie jo priėjo pati L. Lohan.

„Kalbi š*** apie mano vaikiną, štai ką gausi“, - anot tmz.com, pareiškusi L. Lohan. Vaizdo įraše, kurį gavo ši svetainė, matyti, kaip L. Lohan prieina prie B. Hiltono, sėdėjusio juodos spalvos sportinio automobilio keleivio sėdynėje.

P. Hilton taip pat pasidalijo savo sesers Nicky žinute: „Nutinka blogų dalykų, kai linksminiesi su netinkamais žmonėmis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)