Princesė prisipažino, kad akis į akį susitikusi su vyro meiluže „tiesiog nebegalėjo tylėti“. Incidentas, kaip skelbia „The Sun“, įvyko per Camillos sesers Annabel Elliot 40-ojo gimtadienio šventę 1989 metais.

Skandalingoje 1992 metų Andrew Mortono parašytoje knygoje „Diana: Her True Story“ teigiama, kad princas Charlesas atsidūrė labai nepavydėtinoje situacijoje, supratęs, kad viename vakarėlyje dalyvaus abi jo gyvenimo moterys.

Šventė vyko 1989 metais – septyneri metai prieš Charleso ir Dianos skyrybas. Tuo metu Velso princas, anot „The Express“, buvo ką tik atnaujinęs santykius su Camilla.

Slapta įrašytuose pokalbiuose, kuriuos knygoje panaudojo A. Mortonas, Diana sako: „Charlesas ir Camilla vakarėlio metu staiga prapuolė. Nutariau juos surasti“.

Velso princesė šiek tiek „bijojo“ Camillos, tačiau sukaupė visą drąsą susitikti akis į akį ir prisipažino, kad „tą akimirką tiesiog nebegalėjo tylėti“. Slaptuose įrašuose teigiama, kad, kai princesė pamatė Camillą ir Charlesą pirmame aukšte bendraujantį su vienu bendru bičiuliu, Diana priėjo ir pareiškė: „Vyručiai, aš tik greitai persimesiu keliais žodžiais su Camilla, ir netrukus pas jus sugrįšiu“.

Diana atskleidė, kad Charlesas ir jo bičiulis į viršų laiptais užlėkė „kaip viščiukai be galvų“.

Skelbiama, kad princesė, Camillai pareikšdama, kad ji žino viską apie jos ir Charleso romaną, „išlaikė mirtiną ramybę“ ir netgi atsiprašė „atsidūrusi jų kelyje“. Be to, paprašė vieno labai svarbaus dalyko – nelaikyti jos kvaile.

Diana Camillai pareiškusi: „Žinau, kas dedasi tarp jūsų su Charlesu. Norėjau, kad žinotum, jog žinau“. Camilla jai atsakiusi: „Tu turi viską, apie ką svajojai. Tave įsimyli bet kuris pasaulio vyras, turi du nuostabius vaikus, ko dar tau stinga?“. Diana jai atrėžusi: „Noriu savo vyro“.

Po nemalonios konfrontacijos princas Charlesas Dianą parvežė namo, teigia knygos „The Duchess of Cornwall: Camilla’s Story and Secrets“ autorė Jessica Jayne. Velso princas buvo tiesiog įtūžęs, jis skambino Camillai atsiprašyti.

Diana prisipažino, kad, kol yla neišlindo iš maišo, intymus gyvenimas su princu Charlesu jai atrodė „labai keistas“.

Maža to, per vieną interviu Diana išsidavė, jog paskutinę akimirką ji vos neatšaukusi vedybų su princu Charlesu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)