Populiarusis amerikiečių žurnalas „Forbes“, nuolat skelbiantis turtingiausių ir įtakingiausių asmenybių sąrašus, šįkart išrikiavo daugiausiai uždirbančias televizijos aktores. Ant aukščiausio reitingų laiptelio – jau spalio 24-ąją startuosiančio naujo „Nusivylusių namų šeimininkių“ sezono žvaigždė Eva Longoria.

Pirmąją vietą Eva dalijasi su aktore Tina Fey – nuo 2010-ųjų iki šių metų gegužės abi jos uždirbo po 13 milijonų dolerių. E. Longoriai įspūdingus honorarus padėjo susikrauti ne tik vienas pagrindinių vaidmenų kultiniame seriale, bet ir kontraktai su tokiomis reklaminėmis kampanijomis kaip „L‘Oreal“ ir „LG“.

Tiesa, ir kitos „Nusivylusios namų šeimininkės“ neliko nuskriaustos: Marcia Cross sąraše užima trečiąją vietą, uždirbusi 10 milijonų dolerių, Teri Hatcher ir Felicity Huffman, stovinčios ant penktojo laiptelio, – po devynis.

Pasak sąrašo sudarytojų, televizijos aktorių honorarai ne mažiau įspūdingi už kino aktorių, o jų darbas turi netgi daugiau pliusų: „Joms nereikia bastytis po visą pasaulį, mat serialai dažniausiai filmuojami Los Andžele arba Niujorke, kur galima patogiai apsigyventi ilgam laikui, joms nereikia vis jaudintis dėl to, ar gaus vaidmenį naujame filme, nes pradėjusios filmuotis žino, jog darbo turės ne vieną sezoną.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)