Dabar pati aktorė ir jos šeimos nariai bijo atvirai pasisakyti apie „sudėtingus“ „Oskarui“ nominuotos aktorės santykius su seserimi, kuri, esą, penkių puslapių atsisveikinimo laiške apkaltino aktorę privedus ją prie savižudybės. Nuogąstaujama, kad J. Roberts ir jos šeimai bus uždrausta dalyvauti privačiose laidotuvėse.

Šaltinis iš šeimos aplinkos RadarOnline.com kalbėjo: „Šeimoje yra daug žmonių, kurie nori pasisakyti dabar pat, tačiau kadangi nesantaika tarp Julios ir Nancy buvo tokia vieša, visi bijo ką nors pasakyti. Jeigu jie kalbės, jiems tikrai bus uždrausta dalyvauti laidotuvėse. Galų gale, šeima paprasčiausiai nori būti ten tam, kad atiduotų pagarbą Nancy“.

Šaltiniai pasakoja, kad sudėtingi Julios santykiai su Nancy dar labiau pablogėjo dėl pastarosios priklausomybės. 37 metų N. Motes savo garsiąją giminaitę reguliariai viešai užsipuldavo socialiniame tinkle „Twitter“, tačiau draugai tvirtina, kad dažniausiai šiuos išpuolius sukeldavo aktorės prašymai kreiptis pagalbos į reabilitacijos kliniką“.

Šaltinis pasakoja: „Julia šią mirtį priima labai sunkiai. Jai pernelyg sunku, nes tai neturėjo nutikti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)