Serialo „Draugai“, kuriame vaidino Chandlerį, žvaigždė papasakojo apie alkoholio ir narkotikų vartojimo padarinius. Neseniai jis vos nemirė nuo perdozavimo. Aktorius dvi savaites praleido komoje, stebimas medikų. Be to, jam atliko keliolika operacijų dėl storosios žarnos trūkimo. Apie tai rašo „People“.

Matthew Perry, serialo "Draugai" aktoriai /Foto: Vida press, organizatoriai

„Kai pirmą kartą atsidūriau ligoninėje, gydytojai pasakė artimiesiems, kad mano šansai išgyventi – 2 proc. Mane prijungė prie [širdies ir kvėpavimo palaikymo] aparatų. Įprastai po tokių dalykų neišgyvenama. Tą naktį penkis žmones prijungė prie aparatų, keturi ryte mirė, aš likau gyvas. Esminis klausimas – kodėl? Kodėl būtent aš? Turi būti kokia nors priežastis. Gal likai gyvas, kad visam pasauliui papasakotum apie narkotikų vartojimo padarinius, Matthew? Jau tikrai ne dėl dar vieno „Draugų“ sezono“, – cituoja aktoriaus žodžius leidinys.

Matthew Perry

M. Perry tapo priklausomas nuo narkotikų filmuodamasis seriale „Draugai“. Kaip pats sakė viename interviu, kai kurių sezonų filmavimo jis nė nepamena.

„Nežinojau, kaip sustoti. Jei į namus būtų atėjusi policija ir pasakiusi „jei šiandien vartosi tablečių, uždarysime tave už grotų“, būčiau ėmęs krautis daiktus. Negalėjau sustoti, nes mano priklausomybė tik progresavo. Su amžiumi viskas darosi tik sudėtingiau“, – pasakojo aktorius.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją