Žmogžudystė įvyko gruodžio 10-osios naktį. Vienas iš viešbučio darbuotoju pasiskundė neadekvačiu ir agresyviu kliento elgesio. Į įvykio vietą atvykę pareigūnai viešbučio koridoriuose užtiko slankiojantį, beveik aplinkoje nesiorientuojantį jaunuolį. Kaip teigiama, šis buvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Tiesa, žudikas tvirtina, jog tebuvo išgėręs mamos duotus vaistus, nuo kurių jam prasidėjo haliucinacijos.

Kambaryje, kuriame buvo apsistojęs jaunuolis, pareigūnai aptiko suaugusios moters kūną, kaip paaiškėjo, tai – 44 metų Anastasija Sosina.

Teigiama, kad auka buvo uždusinta laidu, skirtu elektroninių prietaisų įkrovimui. Ant moters kūno taip pat buvo daugybė mėlynių.

Milijardierius Igoris Sosinas valdo prekybos centrų tinklą „Senis Chotabičius“ ir yra prekybos milžinės „OBI“ akcininkas. Su A. Sosina turtuolis išsiskyrė prieš keletą metų ir dabar turi naują žmoną Iną.

19-metis prestižinės Hulto tarptautinio verslo mokyklos (Londone) studentas kiek anksčiau yra prisipažinęs, kad nebuvo lepinamas. „Tėvai man daug ko nedavė“, – yra sakęs jaunuolis.

Jegoras norėjo būti nepriklausomas nuo tėvų, o socialinėje erdvėje gyrėsi savomis jėgomis jau uždirbęs per 55 tūkst. dolerių.

Jegoras Sosinas su motina Anastasija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (481)