„Manyje susikaupė tiek meilės – netelpa krūtinėje! Tokių jausmų dar gyvenime nebuvau patyrusi. Ji (ta meilė) veržiasi ašaromis, o kaip gi kitaip? Tegul tos mano ašaros plauna mūsų vyrų, Ukrainos sūnų, širdis! Aš taip juos visus myliu, didžiuojuosi ir kiekvieną dieną už juos visus meldžiuosi“, – per interviu neseniai kalbėjo dainininkė.

Garsi moteris prisipažino – nebuvo pasiruošusi karui, taigi tai, kas prasidėjo vasario 24-ąją, ją labai sukrėtė.

„Stebėjausi, kaip viskas greitai ir naktį – kaip tikri fašistai, tikrų tikriausi nusikaltėliai, vagys, galvijai....Juk tokie jie ir yra! Ir ką visus tuos metus mums melavo? Kaip galėjo sakyti, kad mes broliai ir seserys? Už ką visa tai? Už ką mus žudo, kodėl žagina jaunas merginas?“, – sunkiai žodžius rinko Ukrainos žvaigždė.

N. Matvijenko taip pat papasakojo, kaip nuo Rusijos okupantų nukentėjo Kyjivo srityje gyvenančios jos sesers namai.

„Bučoje sugriovė mano sesers namą. Buvo ką tik įsigijusi ten butą. Visas santaupas išleido, o tie Kadyrovo banditai išsinešė viską, viską – iki apatinių! Padugnės! Niekšai! Tokių siaubingų dalykų nebuvau gyvenime mačiusi! Tie dvasios ubagai! Skėriai, naikinantys viską, kas gyva!“, – plūdosi dainininkė.

Šis karas privertė N. Matvjinko dar stipriau patikėti savo tauta ir dar labiau didžiuotis Ukraina. O be to, nemažai dalykų stojo į savo vietas, ir tie, kurie neverti mūsų šalies, dabar už tai sumokės, sako ji.

„Šiandien mes stebiname pasaulį! Ne tik dainomis ir pergalėmis sporte, o dvasia, tvirtybe ir patriotizmu! Pasaulis iki tol nematė nieko panašaus! Ir mes juos išmokysime, kaip reikia mylėti savo žemę“, – teigia garsi ukrainietė.

Jos interviu galima pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją