Interviu „Mail on Sunday“ juostos „Naujokė“ („Mean Girls“) žvaigždė tvirtino, kad jos mylimasis buvo linkęs smurtauti ir leido suprasti, kad jų santykiai baigti.

„Tiesa tokia, kad norėjau padaryti taip, kad viskas veiktų, tačiau dabar nebeesu tikra, kad galiu“, – sakė trisdešimtmetė L. Lohan.

Šis interviu yra pirmas, kuriame buvusi vaikų žvaigždė kalba apie savo santykius su 23 metų J. Tarabasovu, ir kuris pasirodė po to, kai praėjusią savaitę internete buvo įkeltas judviejų fizinio kivirčo vaizdo įrašas.

Trumpas vaizdo įrašas nufilmuotas praėjusį mėnesį, kai pora šventė L. Lohan gimtadienį Mikone. Jame matyti, kaip L. Lohan išmeta telefoną iš mašinos nuimamu stogu, o tada rusų verslo magnatas sustabdo automobilį ir išlipa jo paimti. L. Lohan taip pat eina telefono, tačiau J. Tarabasovas agresyviai sugriebia ją ir užsuka jai ranką už nugaros.

L. Lohan nenoriai kalbėjo apie incidentą ir tik pasakė: „Jegoras išgėrė per daug ir pamišo“. Vis dėlto ji pripažino, kad tai nebuvo pavienis incidentas. Vos prieš dvi savaites pora buvo taip susipykusi, kad privertė į jų namus Londone atvykti policijos pareigūnus. Aktorė kaimynams klykė, kad ją užpuolė.

Kaimyno nufilmuotame įraše girdėti, kaip aktorė šaukia: „Prašau, prašau. Jis tiesiog mane smaugė. Jis ko nenužudė manęs“. Vis dėlto, po šio incidento niekam nebuvo pateikti kaltinimai.

L. Lohan atskleidė, kad šio konflikto išvakarėse jiedu turėjo naktinį pasimatymą. „Kai grįžome namo, aš nuėjau į lovą, o Jegoras išėjo. Po kelių valandų jis sugrįžo ir kai nubudau, jis stovėjo virš manęs. Jis nebuvo savimi, buvo labai agresyvus ir užpuolė mane“, – kalbėjo aktorė.

„Norėjau duoti šį interviu, nes metas pasakyti tiesą, – sakė ji. – Apie mane pastaruoju metu išspausdinta tiek daug melo. Labai ilgai tylėjau, tačiau dabar bijau to, ką Jegoras gali padaryti man ir sau“.

Aktorė taip pat pripažino, kad sužadėtinis smurtavo ir anksčiau. „Tai ne pirmas kartas, – kalbėjo L. Lohan. – Tame ir slypi problema. Tačiau šį kartą kažkas pamatė“.

Po konflikto balkone aktorė teigė persikėlusi į viešbutį, o paskui leido laiką su draugais Sen Tropeze. Ji ir toliau laikėsi atokiau nuo J. Tarabasovo, praėjusią savaitę buvo su drauge jachtoje Sardinijoje.

Jau anksčiau L. Lohan užsiminė apie santykių problemas socialiniame tinkle „Twitter“, kur apkaltino savo sužadėtinį neištikimybe. Ji nufilmavo, kaip J. Tarabasovas linksminasi ir parašė, kad jis buvo jai neištikimas su prostitute.

Nors šaltiniai teigia, kad nuo persikėlimo į Londoną 2012 metais ir užmezgus santykius su dabartiniu sužadėtiniu L. Lohan sekasi geriau, pati aktorė supranta, kad judviejų santykiai tapo nesveiki. „Dabar suprantu, kad negali likti santykiuose vien dėl meilės, – samprotavo L. Lohan. – Jokia moteris negali būti mušama ir likti su žmogumi, kuris nepasiruošęs atsiprašyti“.

Nors aktorė, tikėdamasi susitikimo, neseniai susisiekė su J. Tarabasovu, atrodo, kad jų santykiai baigti. „Man reikia atviro pokalbio, kuris sudėliotų taškus ant „i“. Aš nuoširdžiai jį įsimylėjau, bet jis palaužė mano pasitikėjimą ir privertė mane jaustis nesaugia“, – kalbėjo aktorė.

„Žinau, kad nesu angelas, tačiau mėginau viską sutvarkyti. Atsakomybė tenka jam. Siūliau eiti į porų konsultavimą, tačiau ateina laikas, kai turiu pirmiausia pagalvoti apie save, savo šeimą, taip pat pagalvoti apie karjerą, dėl kurios taip sunkiai dirbau. Taip pat nenoriu nuvilti savo gerbėjų, nebūdama tokia stipria, kokia tapau“, – sakė L. Lohan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)