J. Bieberis ne tik pasakė ja, kad ją myli, bet ir sudainavo jai 2016 m. kartu su „Major Lazer“ ir MØ kurtą dainą „Cold Water“ („Šaltas vanduo“).

Popatlikėjas vilkėjo juodus šortus ir margą džemperį, o jo žmona – šviesiai pilką trikotažinį kostiumą.

People.com skelbia, kad pora rugsėjo 13 d. susituokė, o po tuoktuvių vaikščiojo Londone susikibę už rankų.

Praėjusį pirmadienį jaunavedžiai atskrido į Londone vykusį „Adidas“ kolekcijos pristatymą.

Tą pačią dieną H. Baldwin dėdė Alecas Baldwinas „Emmy Awards“ apdovanojimų ceremonijoje patvirtino, kad įvyko sutuoktuvės: „Jie ką tik susituokė.“

Praėjusį penktadienį „People“ pranešė, kad J. Bieberis ir H. Baldwin įtvirtino civilinę santuoką, praėjus dviem mėnesiams nuo sužadėtuvių Bahamuose (liepos 7 d.).

„Jie norėjo, kad apie sutuoktuves žinotų tik abiejų artimieji. Tai nebuvo vestuvės“, – sakė šaltinis „People“ ir pridūrė, kad vestuvių šventė jaunavedžiams yra svarbesnė nei santuokos įtvirtinimo aktas.
„Jie nekantriai laukia vestuvių šventės. Bet dėl kai kurių priežasčių jiems buvo paprasčiau sutvarkyti formalumus ir susituokti. Ceremonija buvo reikalingas, siekiant įteisinti (santuoką). Nepanašu, kad jiems tai būtų labai svarbu“, – sakė šaltinis.

Tačiau kiti portalai praneša, kad pora vis dar yra nesusituokusi, savo dėdės žodžius paneigė ir pati H. Baldwin.

J. Bieberis ir H. Baldwin susitikinėjo, paskui išsiskyrė 2016 m. Dainininkas padraugavęs išsiskyrė su Selena Gomez ir vėl ėmė atnaujino santykius su H. Baldwin.

„Justino ir Hailey artimieji labai džiaugiasi, kad jie vėl kartu. Atrodo, kad jiems skirta būti kartu, – neseniai sakė vienas porai artimas asmuo. – Dabar jie yra reikiamoje vietoje, reikiamu laiku. Anksčiau taip nebuvo. Abiem reikėjo atskirai leistis į keliones, kad paskui susitiktų. Dabar jie gali kartu tęsti kelionę.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją