Reperis, tarp kurio darbų buvo keli dainų rinkiniai pranašišku pavadinimu „Hurry Up and Die“ („Skubėk ir mirk“), anksti ryte vairavo automobilį „Porsche“ Kvinso rajone, kai į jį pradėjo šaudyti kitas vairuotojas, nurodė policija.

Chinxo, kurio tikrasis vardas – Lionelis Pickensas, mirtis buvo konstatuota ligoninėje, o kartu su juo važiavęs asmuo buvo hospitalizuotas dėl šautinių žaizdų.

Šio reperio proveržį hiphopo pasaulyje nulėmė 2012 metais išleista daina „I'm a Coke Boy“, įrašyta su kartu su jo mentoriumi Frenchu Montana – Maroke gimusiu reperiu ir įrašų studijos vadovu.

Chinxas glaudžiai tapatinosi su narkotikų subkultūra, o socialiniuose tinkluose neseniai buvo paskelbta nuotrauka, kurioje jis matomas rūkantis šautuvo pavidalo pypkę.

Tačiau dainininkas stengėsi atsiriboti nuo savo ryšių su kriminaliniu pasauliu, kai tapo žinomesnis. Jis taip pat susitrumpino savo sceninį vardą Chinx Drugz dėl pernelyg akivaizdžių užuominų apie narkotikus.

Chinxas sakydavo, kad sceninis vardas, kurį jis susigalvojo kalėjime, yra frazės „Coward-Hearted Individuals Never Exist“ („Bailiaširdžiai asmenys neegzistuoja“) trumpinys, nors žodis „chink“ JAV gatvės žargonu yra paniekinama kinų ir kitų rytų azijiečių pravardė.

Chinxas, kurį užaugino Kvinse gyvenusi senelė, nes jo motina kovojo su priklausomybe nuo narkotikų, pasakojo, kad jau vaikystėje atsigręžė į muziką, kuri jam padėdavo išreikšti save.

2007 metais dainininką smarkiai sukrėtė jo draugo ir kylančios repo žvaigždės Stacko Bundleso nužudymas. Tas atlikėjas buvo nušautas prie savo namų Kvinse, kai Chinxas buvo kalėjime.

2013 metais duodamas interviu savaitraščiui „The Village Voice“ Chinxas sakė, kad prekyba narkotikais padėjo jam įžengti į muzikos pramonę, nes joje reikalingi panašūs įgūdžiai – nuolat saugotis pavojų ir policijos.

„Turi manevruoti tame pačiame mėšle, kad pelnytum prizą, – teigė jis. – Kalbant atvirai, manau, kad patekti į NBA lengviau negu būti sėkmingu reperiu.“

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)