Ir ne viena, o kartu su vyru, dainininku Keithu Urbanu ir savo dviem dukrelėmis – dvylikos Sunday Rose ir dešimties Faith Margaret, kurias įprastai stengiasi laikyti toliau nuo viešumos, skelbia PEOPLE.

Marie Claire“ žurnalui lapkritį N. Kidman atskleidė, kad jos vyras kartais turi atitrūkti nuo intensyvaus šeimos gyvenimo. Pora oficialiai susituokė 2006 metais.

„Mūsų šeimoje dauguma moterų, tik mergaitės mėgsta sakyti, kad mūsų augintinis vyriškos lyties. Kartais Keithui reikia su gitara nuo mūsų atsitraukti. Kartais jį randu su gitara pasislėpusius spintoje. Tomis akimirkomis suprantu, kad jam tikrai reikia erdvės“, – šypsosi aktorė.

Nicole Kidman su vyru ir dukrele

Per interviu N. Kidman taip pat pasakojo, kaip jiems su vyru pavyksta derinti tėvystę ir karjerą.

„Niekada nepaliekame vaikų vienų, vienas iš mūsų visada lieka su dukromis. Kai Keithas turėjo vykti į Nešvilį, o man teko dirbti iki išnaktų, skambinau savo seseriai Antoniai ir prašiau trumpai apsigyventi su mergaitėmis. Ji tą ir padarė. Esu jai labai dėkinga. Toks tas mūsų gyvenimas – turime visi būti kaip kumštis, padėti auginti vieni kitų vaikus, šeima svarbiausia“, – kalbėjo N. Kidman.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)