Nagrinėjant aktoriaus Johnny Deppo ieškinį buvusiai žmonai A. Heard, vienas iš aktorės draugų teigė, kad 2016 m. lapkritį ji praleido naktį su „Tesla“ generaliniu direktoriumi ir jų drauge C. Delevingne.

Pats 48-erių metų „Tesla“ vykdomasis vadovas tokias kalbas neigia.

Negana to, E. Muskas ne tik paneigė viešai sklandančias pretenzijas dėl galimo trigubo romano, bet ir tikino, kad jis apskritai nefigūravo „Aquaman“ žvaigždės ir J. Deppo santuokoje.

„Page Six“ pateiktame pranešime E. Muskas teigė: „Cara ir aš esame draugai, bet mes niekada nebuvome intymūs. Ji tai patvirtintų.

Be to, noriu dar kartą patvirtinti, kad aš ir Amber susitikinėti pradėjome tik praėjus maždaug mėnesiui po jos skyrybų padavimo. Nemanau, kad jų vedybų metu aš apskritai buvau kur nors šalia Amber!“

Milijardierius taip pat tęsė savo komentarą apie J. Deppo teisėtą kovą prieš A. Heard, sakydamas: „Gyvenimas yra per trumpas tokiam išplėstiniam negatyvumui. Kai viskas baigsis, niekas nesakys, kad jie norėjo, jog teismo mūšis truktų ilgiau!“

J. Deppas praėjusiais metais pateikė 50 mln. JAV dolerių šmeižto ieškinį prieš buvusią žmoną. Aktorius buvusią sutuoktinę kaltina šmeižtu ir jos teiginius, esą, prieš ją smurtavo, įvardija kaip pramanus.

A. Heard bando įrodyti priešingai – esą, per trumpai trukusią jų santuoką vyras prieš ją smurtavo. Byloje aktorės advokatai siekia teismui pateikti aktoriaus priklausomybes įrodančius dokumentus, argumentuodami, kad smurtą galėjo išprovokuoti būtent alkoholis ir narkotikai.

E. Muskas, kuris neseniai susilaukė vaikelio kartu su atlikėja Grimes, su A. Heard susitikinėjo pertraukomis tarp 2016-ųjų ir 2018-ųjų metų.

Į tariamą trigubą romaną įsipainiojusi C. Delevingne neslepia simpatijų abiem lytims, neseniai modelis išsiskyrė su savo mylimąja aktore Ashley Benson, nors prieš tai Cara susitikinėjo su garsiais vyrais, įskaitant muzikantą Jake‘ą Buggą ir dainininką Harry Stylesą. Be to, manoma, kad romantiškais ryšiais ji buvo susisaisčiusi su Rita Ora, Michelle Rodriguez ir Paris Jackson.

Milijardierius, kaip nurodoma jo pranešime, viliasi, kad visi, įsipainioję J. Deppo ir A. Heard dramoje, kuo greičiau užgesins neramumus ir judės toliau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)