„Kartais man sunku parodyti savo liūdnąją pusę. Augdama su septyniais broliais bei seserimis ir dviem labai stipriais tėvais, tapau tikrai tvirta, nes man buvo kalama į galvą, kad neleisčiau žmonėms mane žlugdyti ar įskaudinti mano širdį. Tai privertė mane pasistatyti tokią sieną, kad apsisaugočiau, ypač šioje pramonėje. Mums visiems būna dienų, kai žmonės priverčia mus jaustis blogai, ir nieko tokio, jeigu mus tai skaudina. Tiesiog pamaniau, jog ką nors parašysiu, nes čia niekada nerodau šios savo pusės. Norėjau parodyti šią savo pusę. Labai jus visus myliu ir nuoširdžiai branginu jūsų palaikymą. Man labai daug reiškia, kai jūs mano puslapyje būnate tokie geri. Noriu, kad žinotumėte, jog aš jus matau, aš jus girdžiu, ir man tai reiškia labai daug“, – rašė N. Peltz.


Nicola nenurodė, kas tiksliai ją įskaudino, tačiau daugelis interneto vartotojų manė, kad šis jos įrašas netiesiogiai patvirtina gandus apie nesutarimus su savo anyta Victoria Beckham.

Kitą dieną „Page Six“, remdamasis šaltiniu iš Beckhamų aplinkos, taip pat pranešė, jog artėjant Brooklyno vestuvėms, Victorios santykiai su sūnaus išrinktąja vis labiau prastėjo. Teigiama, kad Nicola praktiškai neleido Victoriai planuoti vestuvių ir bendravimą su ja apribojo iki minimumo.

„Jos negali pakęsti viena kitos ir tarpusavyje nesikalba. Pasiruošimas vestuvėms virto tikru košmaru. Pastaruosius kelis mėnesius Brooklynas su savo tėvais beveik nebendravo“, – tvirtino šaltinis.

Verta atkreipti dėmesį, kad komentare po jautriu jaunos moters įrašu jos vyras B. Beckhamas palaikė savo antrąją pusę ir siuntė jai meilę.

B. Beckhamas su milijardieriaus Nelsono Peltzo dukra susipažino 2017 m. festivalyje „Coachella“. Netrukus jaunuoliai pradėjo susitikinėti, o 2020 m. birželį pora susižadėjo. Prašmatnios vestuvės, į kurias susirinko 500 svečių, įvyko 2022 metų balandį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją