„K. Westas šiuo metu slapta susitikinėja su Irina Shayk, Bradley Cooperio vaiko motina“, – pareiškė vienas iš portalo šaltinių.

Kitas vartotojas patikslino, kad atidžiai išanalizavęs šį klausimą jis nėra tikras, ar žodis „susitikinėja“ šiuo atveju yra tinkamiausias jų santykiams apibūdinti, tačiau patvirtino, jog Kanye ir Iriną tikrai sieja abipusis susidomėjimas.

Irina Shayk

Be to, porą drauge jau spėjo įamžinti ir paparacai, tad kalbos apie šių dviejų garsenybių romantišką ryšį tik garsėja.

Gandai apie galimą B. Cooperio mylimosios ir buvusio K. Kardashian vyro romaną nedelsiant susilaukė gerbėjų dėmesio socialiniuose tinkluose. Daugelis Rusijos interneto vartotojų iš karto užplūdo reperio „Instagram“ paskyrą ir komentaruose puolė klausinėti, ar jis tikrai susitikinėja su Irina. Šia tema netrūko ir pokštų: „Na ką, atsargiau su mūsų Iriška“, „Kur Irina Shayk? Tu su ja susitikinėji, ar ne?“

Tiesą sakant, K. Westas ir I. Shayk yra pažįstami jau daugiau kaip 10 metų. Kažkada supermodelis filmavosi viename iš reperio muzikos klipų, taip pat žingsniavo podiumu pristatant jo mados kolekciją Paryžiuje. Praėjusį mėnesį ši gražuolė taip pat buvo pastebėta Niujorko gatvėse vilkinti marškinėlius, kuriuose pavaizduotas velionis reperis DMX. Šiuos marškinėlius kaip tik sukūrė K. Westas su mados namais „Balenciaga“: gali būti, kad šiltus santykius su I. Shayk puoselėjantis reperis galėjo jai padovanoti šį drabužį.

Pačios žvaigždės kalbų apie savo romantiškus ryšius nekomentuoja, todėl kol kas jos yra grįstos tik pačių gerbėjų spėlionėmis.

Priminsime, kad 2015 – 2019 metais I. Shayk susitikinėjo su aktoriumi B. Cooperiu. Po išsiskyrimo jie palaiko draugiškus santykius ir kartu rūpinasi 4 metukų dukrelės Lea auklėjimu. Po išsiskyrimo su B. Cooperiu I. Shayk taip pat buvo poruojama su buvusiu Heidi Klum ir Amber Heard mylimuoju, meno galerijos savininku Vito Schnabeliu, tačiau jokio oficialaus jų santykių patvirtinimo spaudoje taip ir nepasirodė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)