Kaip BBC patvirtino Bakingemo rūmai, gimdymas jau prasidėjo. Viską nuolat stebi ne tik žiniasklaida, tačiau ir karališkosios šeimos gerbėjai.

Nuo pat dienos kai juodu paskelbė apie itin laukiamą šeimos pagausėjimą, visų akys buvo nukreiptos į M. Markle. Pastaruoju metu net imta spėlioti, jog galbūt kunigaikštienė jau pagimdė, o kūdikį tik slepia nuo viešumo.

Meghan Markle

Iki gimdymo pora neatskleidė būsimo kūdikio lyties, teigdami, jog patys nori, jog tai būtų siurprizas, tačiau prieš pat gimdymą ši informacija galimai nutekėjo į viešumą - kalbėdama apie patarimus, kuriuos dalijo nėštukei, jos viena geriausių draugių Serena Williams netyčia panaudojo žodį "ji".

Dar anksčiau buvo skelbiama, jog M. Markle gimdymas bus kitoks, nei yra įprasta šios karališkosios šeimos atstovams, todėl juokaujama, kad ši pora taisykles nusprendė sulaužyti net gimdykloje.

Moteris galimai ketino naudotis dulos paslaugomis, o visai neseniai pasirodė informacijos, kad būsimoji mama aktyviai domisi gimdymu su hipnoze. Visos be išimties besilaukiančios moterys svajoja apie gimdymą be skausmo. Nors daugumai būsimų mamyčių tokia galimybė pirmiausia siejasi su nuskausminamaisiais, vis daugiau moterų domisi ir alternatyviomis skausmo mažinimo praktikomis.

Karališkoji pora susituokė 2018-ųjų gegužės 19-ąją. Apie tai, kad laukiasi pirmagimio pora pranešė praėjusių metų spalio viduryje, kai dalyvavo ture po Australiją. Tai pirmasis kūdikis tiek M. Markle, tiek ir praėjusiais metais jos sutuoktiniu tapusiam princui Harry.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)