A. Pugačiova kartu su vyru Maksimu Galkinu ir vaikais jau beveik tris mėnesius gyvena Izraelyje. Iš gimtosios šalies visi išvyko vos prasidėjus Rusijos pajėgų invazijai į Ukrainą. Nors A. Pugačiova ir nurodė, kad vis dėlto ketina grįžti į tėvynę, įsiutę rusofašistai niekaip nenustoja jos žeminti, rašo stars.segodnya.ua.

Pavyzdžiui, V. Putiną dievinanti Nadežda Babkina išrėžė, kad A. Pugačiova spjovė į tėvynę būdama užsienyje. O štai dainininkas Grigorijus Lepsas, šiaip jau atvirai palaikantis kruviną V. Putino režimą ir karą Ukrainoje, didžiai visų nuostabai, stojo teisinti estrados primadonos.

Artistas ėmė įtikinėti savo kolegas ir bendraminčius, kad A. Pugačiova į Izraelį išvyko atostogų ir jau netrukus grįš.

G. Lepsas nepamiršo paminėti, kad A. Pugačiova – neeilinio ryškumo žvaigždė, be to, kitaip nei jos vyras, nėra padariusi jokių pareiškimų.

„Kurių galų tuoj pat klijuoti etiketes? Pugačiova – žymi atlikėja. Gal žmogus tiesiog ilsisi. Ji juk nepasisakė nei už vienus, nei už kitus. Žmonės sugrįš į tėvynę, toliau dirbs ir dirbs gerai“, – kalbėjo dainininkas per spaudos konferenciją, surengtą vienoje iš propagandą skleidžiančių agentūrų.

Vis dėlto M. Galkino poziciją G. Lepsas smerkia ir apie tai aiškiai užsiminė. Žinoma, M. Galkinas, kitaip nei daugelis jo kolegų, galvoja savo galva ir nepabūgo pasisakyti prieš žiaurią ir nuolatos meluojančią putinišką valdžią.

Belieka priminti, kad kiek anksčiau G. Lepsas buvo atvykęs į Donbasą, kad pakoncertuotų rusų galvažudžiams. Ta proga ukrainiečių dainininkė Tina Karol pasistengė kuo labiau pažeminti V. Putino pakaliką ir pavadino jį maita kirminams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją