Visus metus žmonės aptarinėjo romantiškus Maskvos valstybinio tarptautinių santykių instituto studentės ir Alos Pugačiovos anūko santykius ir, atrodė, ne veltui. Internete kartais vis pasirodydavo šių dviejų jaunuolių nuotraukų, kuriose jie apsikabinę. Be to, Marija D. Baisarovui skyrė jautrius žodžius, praneša starhit.ru.

„Su gimtadieniu, mano Denisai! Žinai, kaip stipriai tave myliu, tu esi mano geresnioji puselė. Esu be galo laiminga, kad mano gyvenime esi tu. Būk pats laimingiausias“, – gegužę 22-ojo gimtadienio proga K. Orbakaitės sūnų sveikino mergina.

Tačiau dabar portalas „Starhit“ išsiaiškino, kad pora jokio romano užmezgusi nebuvo, o pats Denisas nuoširdžiai džiaugiasi dėl greitai ištekėsiančios savo senos draugės.

„Mudu nesame pora ir niekados ja nebuvome. Mes tiesiog labai artimi ir draugaujame nuo pat vaikystės, mūsų šeimos – taip pat. Visą šį laiką nebuvo prasmės kreipti dėmesį, tačiau dabar, manau, iš jos nuotraukos aiškiai matyti, kad ji turi nuostabų vaikiną, su kuriuo susižadėjo. Aš labai dėl jų džiaugiuosi“, – rašė D. Baisarovas, kol kas neatskleidęs Marijos išrinktojo tapatybės.

Internautai jau sveikina Mariją su artėjančiomis vestuvėmis. Šiltus žodžius vaikystės draugei skyrė ir pats D. Baisarovas. „Sveikinu, mielieji“, – kukliai pasisakė jaunuolis.

Vėliau situaciją paaiškino pati Marija, pabrėžusi, kad ji ir Denisas yra geri draugai.

„Brangūs draugai, labai ačiū jums už sveikinimus! Tiesa, norėčiau kiek patikslinti situaciją: mudu su Denisu – labai artimi draugai, draugaujame dar nuo vaikystės, mes labai vienas kitą mylime, tačiau esame tik draugai“, – dėstė Marija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)