Pernai „Eurovizijoje“ pergalę išplėšę italų rokeriai turėjo surengti ne vieną savo koncertą Europoje, tačiau šių nutrūktgalvių šou gerbėjams dar teks palaukti. Grupe pranešė, kad turai yra atidedami.

Šią žinią muzikantai pranešė savo socialiniuose tinkluose, pasidalindami vaizdo įrašu.

„Sveiki, draugai, mes labai atsiprašome, bet mes turime jums pasakyti, kad nukeliame 2022 m. turą Europoje ir Italijoje dėl COVID-19 situacijos.

Mes labai atsiprašome.

Mes daug dirbome dėl šio turo ir viskas buvo paruošta, tačiau, deja, pastarąsias kelias dienas mes sulaukėme blogų žinių apie vietų skaičių salėse.

Mes negalime užtikrinti visų koncertų, kadangi kiekviena šalis turi savus reikalavimus ir mes turime jų laikytis, žinoma, nes koncertų metu turime užtikrinti visų saugumą.

Mes labai, labai atsiprašome ir tikimės, kad netrukus pranešime jums naujas datas ir tai įvyks ne vėliau, nei kovo 1 d.

Ačiū jums už kantrybę ir palaikymą, mes visi esame šioje situacijoje kartu. Prižadame, kad sugrįšime ir viskas bus dar geriau.

Gerai, bičiuliai, mes jus mylime!“, – rašoma oficialioje grupės paskyroje.


Delfi primena, kad dėl savo neprijaukinto ir beprotiškai energingo skambesio grupei „Maneskin“ pavyko sugrąžinti roko muziką į pasaulio topų viršūnes.

Victoria (bosinė gitara), solistas Damiano, gitaristas Thomas ir būgnininkas Ethanas pradėjo savo kelią į sėkmę 2015 m. grodami gimtosios Romos gatvėse. Jiems prireikė vos kelerių metų, kad pavergtų pasaulį ir taptų viena populiariausių naujosios kartos roko grupių.

Šiandien „Maneskin“ kūryba įvairiose muzikos platformose siekia kelis mlrd. perklausų ir peržiūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją