Jessica mirė gruodžio 29 dieną Portlande – buvo atlikti tyrimai mirties priežasčiai nustatyti, tačiau atsakymų moters artimieji negavo iki šiol.

Jessicos pusseserė portalui tmz.com papasakojo apie aktorės, kuri taip pat dirbo ir gydytojos natūropatės darbą, mirties dieną.

„Tą dieną ji darbavosi, o vėliau grįžo aplankyti mamos bei tetos.“

Pasak Sarah, vėliau Jessica nuėjo į vonios kambarį, tačiau iš jo taip ir nebeišėjo. Teta ją rado sukniubusią ant grindų. Nors giminaitė bandė aktorę gaivinti, tačiau to padaryti nepavyko. Išgelbėti Jessicos gyvybės nepasisekė ir atvykusiems gydytojams.

Aktorės šeimos narių teigimu, pastaruoju metu ji jautė peršalimo simptomus, tačiau nemanė, kad tai galėtų būti COVID-19. Tiksli priežastis bus nustatyta gavus skrodimo rezultatus.

Šeimos atstovai teigia, kad aktorė buvo kremuota.

J. Campbell filme „Rinkimai“ vaidino kartu su Reese Witherspoon, Matthew Broderick ir Chrisu Kleinu. Už sesers vaidmenį aktorė pelnė nominaciją „Independent Spirit Award“ apdovanojimuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)