Kaip rašo „Dailymail“, šiais metais drabužiams ji išleido apytikriai 10 tūkst. svarų sterlingų (apie 11 tūkst. eurų) mažiau, nei praėjusiais.

Ekspertų skaičiavimu, 2017 metais ji išleido apie 119 tūkst. svarų sterlingų (apie 134 tūkst. eurų), vėlesniais metais – vos beveik 69 tūkst. (apie 78 tūkst. eurų), praėjusiais metais – 103 tūkst. (apie 116 tūkst. eurų), o šiais – apie 93 tūkst. svarų sterlingų (apie 105 tūkst. eurų).

Ir, kaip daugeliui atrodytų netikėta, kunigaikštienė dažnai renkasi drabužius iš visiems įprastų parduotuvių, pavyzdžiui „Zara“. Ji ne kartą vilkėjo šio prekės ženklo sijoną už 30 svarų sterlingų ar suknelę už kelias dešimtis.

Kam kunigaikštienė negaili pinigų – naujiems, kokybiškiems papuošalams. Ekspertų manymu, šių metų brangiausias jos pirkinys – „Asprey Daisy Heritage“ auskarai, kurių kaina siekia apie 17 300 svarų sterlingų (apie 19 492 eurus).

Vis dėlto, dažniausiai Catherine renkasi jau ne kartą avėtus batus, ne kartą vilkėtas net ir pačias brangiausias sukneles ir visai nesigėdija su jomis pasirodyti keliuose skirtinguose oficialiuose renginiuose. Tai moteris stengiasi skiepyti ir vaikams. Ne kartą užfiksuota, kad mažieji karališkosios šeimos nariai taip pat rengiasi įprastų parduotuvių vaikiškais drabužiais, kurių kaina – vos nuo kelių svarų sterlingų.