G. Clooney su geriausiu draugu R. Gerberiu neišskiriami jau daugiau nei du dešimtmečius, o A. Alamuddin griežtai nepageidauja taikstytis su šiais glaudžiais santykiais, rašo celebritydirtylaundry.com.

Nuo 2014 m. Italijoje įvykusių ištaigingų poros vestuvių A. Alamuddin tenka dalintis savo vyru su Cindy Crawford gyvenimo draugu R. Gerberiu. Akivaizdu, kad jai tai pabodo.

Panašu, kad itin aršiai A. Alamuddin ir G. Clooney pykstasi, kai būna Niujorko mieste, nes G. Clooney nuolat mėgina pasprukti nuo gražuolės žmonos ir skuba susitikti su R. Gerberiu.

„Amal grįžusi po ilgos darbo dienos namuose nori rasti jos laukiantį vyrą. Kai namie jo neranda, vėliau riejasi – užburtas ratas“, - pasakojo porai artimas šaltinis, patikęs, kad G. Cooney filmavimai vysta tik nuo trečiadienio iki šeštadienio, o tuo metu, kai žmona būna darbe, jis laiką leidžia su R. Gerberiu ir S. Crawford, o tai, panašu, A. Alamuddin yra nepriimtina.

Turbūt mažai ką stebina, kad A. Alamuddin pabodo R. Gerberis, – tai buvo tiesiog neišvengiama: jis ir S. Crawford kartu su A. Alamuddin ir G. Clooney šventė Valentino dieną, Kalėdas, vyko atostogų į Meksiką. Maža to, G. Clooney juos pakvietė net ir į A. Alamuddin gimtadienio vakarienę. Vis dėlto A. Alamuddin vertėtų susimąstyti, ar tikrai taip jau blogai, kad vyras leidžia laiką su bičiuliu. Ar jai labiau patiktų, jei jai būnant darbe jis laiką leistų su kita moterimi?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)