„Skyrybos man buvo labai skaudžios, – laidų vedėjui Zane’ui Lowe’ui prisipažino 53-ejų metų amžiaus Jennifer Lopez. – Kai prieš 20 metų atšaukėme vestuves, nepaprastai sielvartavau. Tiesą sakant, galvojau, kad mirsiu.“

„Ateinančius 18 metų gyvenau tarsi užburtame rate, asmeninis gyvenimas nesisekė. Bet dabar, po 20 metų, visgi galima kalbėti apie laimingą pabaigą, kuri, ko gero, nenusileidžia Holivudo filmams. Kas galėjo pagalvoti“, – tęsė garsenybė.

Lapkričio 18 d. J. Lopez pranešė, kad išleis naują albumą „This is Me... Now“. Tai bus savotiškas ankstesnio albumo „This is Me... Then“, išleisto 2002 m., atnaujinimas, informuoja pagesix.com.

„Vėl esu kartu su savo gyvenimo meile, nusprendėme būti kartu amžinai, todėl pagrindinė albumo mintis yra „Ši meilė egzistuoja. Tai tikra meile“, – paaiškino atlikėja.

Filmo „Džiglis“ („Gigli“) filmavimo aikštelėje susipažinę aktoriai pirmą kartą susižadėjo 2002 m. lapkritį, tą patį mėnesį, kai pasirodė albumas „This is Me... Then“, tačiau po dvejų metų pasuko skirtingais keliais.

„Kalbant apie albumo pagrindinę mintį, dar norėčiau pridurti, kad, praradus viltį, niekada negalima nuleisti rankų ir pasiduoti, – nurodė J. Lopez. – Tikra meilė egzistuoja, ir kai kurie dalykai iš tikrųjų yra amžini. Taip, tai tiesa. Noriu paskleisti šią žinią pasauliui. Nebijau pasirodyti pažeidžiama.“

2021 m. balandžio mėnesį „Page Six“ pranešė, kad J. Lopez išsiskyrė su sužadėtiniu Alexu Rodriguezu ir vėl pradėjo susitikinėti su B. Afflecku. Po metų jiedu susižadėjo ir galiausiai susituokė Las Vegase 2022 m. liepą. O po mėnesio B. Affleckui priklausančiame didžiuliame name, stovinčiame Džordžijos valstijoje, įvyko oficiali tuoktuvių ceremonija. Joje dalyvavo garsūs poros bičiuliai, įskaitant aktorių Mattą Damoną ir režisierių Keviną Smithą.

J. Lopez 14-os metų amžiaus dvyniai Maxas ir Emme, kurių ji susilaukė su Marcu Anthony, ir B. Afflecko atžalos iš ankstesnės santuokos su Jennifer Garner (16-os metų amžiaus Violet, 13-os metų amžiaus Seraphina ir 10-ies metų amžiaus Samuelis) palydėjo įsimylėjėlius prie altoriaus, kur jų laukė gyvenimo treneris Jay Shetty, kad įteisintų santuoką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)