44 metų aktorius per interviu „The Guardian“, kuris buvo paskelbtas šeštadienį, prisipažino, kad intymumo jo gyvenime šiuo metu nedaug. Netrukus kino žvaigždė patikino, kad tai ne priekaištas savo mylimai moteriai – tiesiog jis su 36 metų dainininke K. Perry 2020 metų rugpjūtį susilaukė dukrelės Daisy Dove. Ji poros gyvenimą apvertė aukštyn kojomis ir privertė perdėlioti prioritetus.

Kai žurnalistas pasiteiravo, kaip dažnai jis užsiima seksu, žvaigždė atsakė: „Nepakankamai. Nes turime mažą vaiką“.

Tai jau ne pirmas kartas, kai O. Bloomas atkreipia dėmesį į savo seksualinį gyvenimą. 2020 metų kovą „Karibų piratų“ žvaigždė „Sunday Times“ sakė, kad, prieš sutikdamas K. Perry, pusmetį laikėsi celibato. Gandai apie garsių žmonių romaną ėmė sklisti 2016 metų sausį, kai abu buvo pastebėti leidžiantys laiką dvejose „Auksinių gaublių“ dūzgėse.

„Ketinau nuo sekso susilaikyti tris mėnesius, bet man ta būsena visai patiko, ėmiau geriau suprasti moteris“, – apie eksperimentą tuo metu buvo sakęs aktorius ir pridūrė, kad tuos mėnesius jo gyvenime nebuvo absoliučiai jokios seksualinės stimuliacijos.

„Tai buvo beprotiška. Nemanau, kad tai sveika. Niekam nepatarčiau. Ten apačioje turi vykti veiksmas“, – juokėsi aktorius.

2021 metų kovo pabaigoje per interviu tam pačiam „Sunday Times“ aktorius papasakojo apie dukrelės priežiūros rutiną. Iš ankstesnių santykių su modeliu Miranda Kerr O. Bloomas augina dešimties metų sūnų Flynną.

„Tėvystė yra nuostabus dalykas, džiaugiuosi ir vėl ją patyręs. Šį kartą mažiau nerimo ir daugiau mėgavimosi akimirkomis. Mano zodiako ženklas Ožiaragis, taigi rutina man tiesiog būtina. Laimei, mano antroji pusė jaučiasi kaip ir aš“, – kalbėjo O. Bloomas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)