Apie savo būklę ir sunkumus, su kuriais susiduria, atlikėjas savaitgalį parašė savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“, skelbia CNN.

„Noriu su jumis pasidalinti naujienomis, tikiuosi, kad mane suprasite ir palaikysite. Man tikrai nelengva. Jaučiuosi nuo visko atitolęs, jaučiuosi siaubingai keistai. Visada randu sprendimą, tad ir dabar nėra reikalo nerimauti. Tik norėjau informuoti, kas vyksta, ir paprašyti palaikymo maldomis. Tikėjimas didi jėga, jūsų maldos man padeda, esu labai dėkingas. Tai tikrai veikia“, – savo gerbėjams parašė J. Bieberis.

Per interviu „Vogue“ vasarį J. Bieberis sakė, kad ką tik grįžo iš savaitę trukusios grupinės terapijos sesijos ir prisipažino, kad su depresija kovoja nuo 2017 metų koncertinio turo „Purpose“.
„Gastrolių metu pasijutau siaubingai. Nesu apie viešai kalbėjęs, vis dar bandau suprasti, kas vyksta ir kodėl. Buvau labai vienišas. Reikėjo šiek tiek laiko“, – atviravo žvaigždė.

J. Bieberis, kurį trylikos svetainėje „YouTube“ atrado Scooteris Braunas, nuo to laiko praktiškai nedingsta iš visuomenės akių.

„Vien mintis apie muziką man kelią didžiulį stresą. Sėkmė mane lydi nuo trylikos metų, taip ir neturėjau progos išsiaiškinti, kas aš esu be to, ką darau. Reikėjo laiko deramai save įvertinti: kas esu, ko noriu gyvenime, santykius su kitais žmonėmis, tai, ką noriu daryti toliau – tai dalykai, kuriuos tiek daug dirbdamas, nustūmiau į tolimiausią planą“, – „Vogue“ per interviu sakė J. Bieberis.

J. Bieberis, rugsėjį vedęs Hailey Baldwin, taip pat prisipažino, kad abu lankosi pas šeimos terapeutą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)