Pažymima, kad Maksimas Galkinas savo šalyje laikomas „užsienio agentu“. Jų teigimu, garsus komikas užsiima politine veikla ir už tai gauna pinigus iš Ukrainos, rašo UNIAN.

Šių metų vasario 24 dieną Rusijos Federacijai įsiveržus į Ukrainos teritoriją, Maksimas Galkinas ne kartą kalbėjo, kad taikūs Ukrainos miestai buvo bombarduojami Kremliaus nurodymu.

Kaip žinoma, neseniai Alla Pugačiova su vaikais grįžo į Rusiją, o Maksimas Galkinas keliauja po pasaulį.

Jų sūnus Harris ir duktė Liza lanko mokyklą, dainininkė leido suprasti, kad kol kas neketina išvykti iš šalies.

Delfi primena, kad šeima nufilmavo jaukų videoreportažą apie tai, kaip mažieji ruošiasi į mokyklą. Šį videoreportažą savo paskyroje išpublikavo M. Galkinas. Tiesa, jis sulaukė nemažai nepalankių komentarų – buvo kritikuojamas, kad vaikai ir toliau mokosi šalyje, kuri užpuolė Ukrainą.

Kai kurie netgi rašė, kad nusivylė M. Galkino sprendimu parvežti vaikus namo.

„Linkėjimai iš namų. Vaikai ruošiasi į mokyklą“, – prie videoreportažo parašė M. Galkinas.

Pasipylė komentarai: „Ką, ir viskas? Ir kaip jie mokysis tokioje agresyvioje šalyje?“ „Na, Alla Borisovna grįžo, tebūnie, bet kam vaikams gadinti ateitį?“ „Alla Borisovna, jaudinuosi dėl jūsų ir dėl vaikų – pasaulyje daugybė neadekvačių žmonių.“

M. Galkinas nereagavo į pasipiktinimų kupinus savo sekėjų komentarus.

Primename, kad komikas kūrybingai reagavo į Vitalijaus Milonovo išpuolius – išpublikavo šių pasisakymų ištrauką, kurioje skamba įžeidinėjimai jo atžvilgiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją