Praėjusią savaitę žinoma moteris fanams paskelbė žinutę, jog atšaukia daugelį koncertų, kurie buvo įtraukti į jos Kalėdoms skirtą turą.

Vakar M. Carey atšaukė dar daugiau datų dėl infekcijos. 47-erių dainininkė socialiniame tinkle „Instagram“ išpublikavo žinutę, kurioje rašė:

„Tikiuosi, kad visi nuostabiai praleidote Padėkos dieną su savo artimaisiais. Tikrai nuostabu prisiminti už ką esame dėkingi.

Kaip ir daugelis, dėkoju už sveikatą, kurios man reikia kiek daugiau, kad viskas pagerėtų. Gydytojai patarė dar kiek daugiau dienų pailsėti iki galėsiu skristi į Niujorką ir koncertuoti ten“, – rašė ji.

M. Carey pabrėžė, kad pati jaučiasi blogai turėdama dalintis tokiomis naujienomis, tačiau džiaugėsi gerbėjų palaikymu ir linkėjimais. „Tai man reiškia labai daug. Pasimatysime koncertuose, mielieji“.

Praėjus kuriam laikui po operacijos atlikėja stipriai peršalo, todėl manoma, kad tai galėjo tapti infekcijos priežastimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)