2013 m. jo daina „Blurred Lines“ buvo pirmoje vietoje daugiau nei 100-o šalių populiariausių kūrinių grojaraščiuose. Paskui dėl neištikimybės jį paliko žmona Paula Patton, rašo people.com.

Dabar jis bylinėjasi su Marvino Gaye artimaisiais, kurie tvirtina, kad jis nukopijavo M. Gaye dainos „Got to Give It Up“ muziką savo dainai „Blurred Lines“. Na o praėjusį pirmadienį paaiškėjo, kad R. Thicke'as turi bėdų dėl narkotikų ir alkoholio.

Pirmadienį paviešintame pareiškime teismui 37 m. dainininkas pripažįsta, kad pristatydamas savo dainą „Blurred Lines“ jis nebuvo blaivus, kaip ir pernai spalį duotame interviu Oprah.

„Pernai kiekviename interviu buvau apsvaigęs (nuo narkotikų) ir neblaivus. Ne visus savo žodžius pamenu“, – sakė jis.

Jis pripažino, kad prieš interviu su Oprah jis vartojo stiprių vaistų, o atlikdamas dainą laikė rankoje butelį, kuriame vietoje vandens buvo degtinė.

R. Thicke‘o advokatas H. Kingas išleido pranešimą, kuriuo išsakė pasipiktinimą, jog į viešumą iškilo privatūs teismo dokumentai. Dėl to jis apkaltino M. Gaye artimuosius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją