Paauglių pamėgto „Hana Montana“ serialo žvaigždę žurnalistai užtiko einančią iš pilateso treniruotės Kalifornijoje. Paparacių dėmesį patraukė ant kairės aktorės rankos padaryta tatuiruotė su buvusio JAV prezidento Theodoro Roosevelto citata: „Jam niekada nepriklausys būti su tomis šaltomis ir bailiomis sielomis, kurios niekada nepažino nei pergalės, nei pralaimėjimo.“ Citata yra iš 1910-ųjų kalbos, kurią prezidentas pirmą kartą pasakė Paryžiuje.

Žiniasklaidos dėmesį atkreipė ir aktorės riešą išvagoję keli ryškūs randai.

Tai atrodytų atsitiktinė trauma, jei ne žinomas faktas, kad 19-metų žvaigždė prieš kurį laiką buvo išgabenta į ligoninę, kai neva susipjaustė gamindama maistą.

Praėjusį mėnesį Miley susižadėjo su savo vaikinu, „Bado Žaidimai“ žvaigžde Liam Hemsworth. Mylimajai 22-metų vyras padovanojo su 3,5 karatų sužadėtuvių žiedą, kurio vertė maždaug 160 tūkstančių svarų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)