Kaip teigia portalo patikimi šaltiniai, Jungtinės Karalystės monarchė karalienė Elžbieta II tiesiog neteko amo, kai 2012 metais visą pasaulį apskriejo kadrai, kuriuose princesė K. Middleton įamžinta be viršutinės bikinio dalies. Oficialiai karališkoji šeima pasmerkė tokių nuotraukų publikavimą, tačiau iš tiesų pikantiški vaizdai sukėlė princo Williamo senelei tikrą šoką.

Netrukus po šių vaizdų paviešinimo buvo paskelbtos ir kitos analogiškos K. Middleton nuotraukos, tik šįkart jau be apatinės maudymosi kostiumėlio dalies. Tai, be abejonės, buvo dar vienas smūgis Bakingamo rūmams.

Be to, tiek karališkoji šeima, tiek Didžiosios Britanijos visuomenė buvo pasibaisėjusi K. Middleton išlaidavimo užmojais. Kaip skelbiama viename pranešime, rekonstruodama Kensingtono rūmus ji nepasidrovėjo išleisti beveik 5,5 mln. eurų sumos.

Labiausiai britų nepasitenkinimą sukėlė faktas, kad 20 metrų į šoną lauko teniso aikštelę perkelti užsimaniusi K. Middleton, tam nepagailėjo beveik 100 tūkst. eurų.

O štai dar vienas faktas: princo Williamo ir K. Middleton porai Jos Didenybė padovanojo „Anmer Hall“ dvarą Norfolko grafystėje. Jį atnaujindama Kembridžo kunigaikštienė paklojo net 1,8 mln. eurų.

Norite dar paslapčių?

Reikia pripažinti, kad dar visiškai neseniai K. Middleton dikcija kiek skyrėsi nuo karališkajai šeimai derančios tarsenos. Iki vestuvių princo Williamo sužadėtinė kalbėjo su akivaizdžiu vietiniam dialektui būdingu akcentu. Tačiau paaiškėjus, kad jai nusišypsojo laimė tapti būsimo Anglijos karaliaus žmona, buvo nusamdytas korepetitorius. Juo tapo Anthony Gordonas Lennoxas, Ričmondo hercogo sūnėnas ir televizijos prodiuseris.

Vėliau princas Williamas ir K. Middleton sulaukė aršios kritikos, kai jųdviejų 45 minučių trukmės skrydis sraigtasparniu iš namų Londone į „Anmer Hall“ dvarą Didžiosios Britanijos mokesčių mokėtojams atsiėjo maždaug 6 tūkst. eurų.

Kaip kilmingųjų luomui nepriklausantis žmogus, sugebėjęs pakilti hierarchijos laiptais, K. Middleton pelnė Kunigaikštienės Do-Little pravardę. Ji sugalvota pagal Eliza Doolittle personažą iš žinomo miuziklo „Mano puikioji ledi“ (My Fair Lady).

Vis dėlto karalienė Elžbieta II įvedė tam tikrą griežtą taisyklę, kurios K. Middleton privalo paisyti. Pagal atnaujintą protokolą kunigaikštienė privalo nusilenkdama pademonstruoti pagarbą princesėms, kurių gyslomis teka karališkas kraujas. Įsidėmėtina, kad šios taisyklės K. Middleton privalo laikytis tada, kai su ja nėra princo Williamo.

Tam tikros kritikos K. Middleton sulaukė ir dėl pernelyg retų pasirodymų viešumoje. Po princesės Charlotte gimimo 2015 metais oficialiuose renginiuose ji dalyvavo tik 62 kartus, o karalienė Elžbieta II – 340.

K. Middleton ir pati prisipažino, kad karališkoji šeima kartkartėmis ją kritikuoja.

„Išmanyti oficialų etiketą tikrai nelengva. Visi karališkosios šeimos atstovai šaiposi, kad leidžiuosi į gerokai per ilgus pokalbius. Dar tikrai yra ko pasimokyti ir vienas kitas vertingas patarimas būtų neprošal“, – prisipažįsta K. Middleton.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)