Anot tinklalapio tmz.com, vyriausiasis Usherio sūnus Usheris Raymondas V, kurio muzikos žvaigždė susilaukė su buvusia žmona Tameka Foster (jųdviejų jauniausiam sūnui Naviydui Ely yra ketveri), iš baseino nuotėkų vamzdžio mėgino ištraukti vieną žaislą, kai jame įstrigo jo ranka, praneša „People“.

Vaiką prižiūrėjusi Usherio teta ir viena tarnaitė nesėkmingai mėgino jį išgelbėti.

Laimė, į pagalbą atskubėjo du darbuotojai vyrai, dirbę namuose. Jie išlaisvino berniuką ir pradėjo daryti jam dirbtinį kvėpavimą.

Vaikas buvo nugabentas į Atlantos rajono ligoninę, kur prie jo budi tiek Tameka, tiek Usheris.

„Tamekai paskambino vienas iš Usherio darbuotojų ir ji išlėkė į ligoninę. Ji vos nenualpo, išgirdusi šias žinias“, - „People“ sakė vienas šaltinis.

Vos praėjusių metų liepą šeima jau išgyveno vieną tragediją, kai Džordžijos Lanyro ežere partrenktas vandens motociklo žuvo 11 metų T. Foster sūnus Kile`as Gloveris.

„Ji dar neatsigavo dėl Kile`o žūties, o dabar nutiko šitai, - apie nelaimių persekiojamą Tameką sakė šaltinis. – Dabar ji nesitrauks nuo jo lovos... Mes visi už jį meldžiamės“.

Svetainė tmz.com taip pat praneša, kad po šio incidento buvusi Usherio žmona padavė prašymą vėliau šią savaitę surengti skubų teismo posėdį, kad atimtų iš dainininko vaikų priežiūros teises. T. Foster tvirtina, kad vaikams pas tėvą yra nesaugu.

Džordžijos Fultono apygardoje pateiktuose dokumentuose moteris rašo, kad Usheris nesilaiko tėviškų pareigų, leisdamas prižiūrėti vaikus kitiems žmonėms – asmenims, kurie, Tamekos teigimu, neišmano šio darbo, rašo tmz.com.

Tamekos nemalonę itin užsitraukusi Usherio teta Rena Oden, kuri kaip tik prižiūrėjo Usherį Raymondą V, kai pirmadienį jo ranka įstrigo baseino kanalizacijos vamzdyje.

Tameka dėl Usherio tetos skundėsi ir anksčiau, teigdama, kad į namus, kuriuose gyveno dainininkas ir jųdviejų vaikai, ji įsileido vieną persekiotoją. Tameka taip pat tvirtina, kad teta, drausmindama vaikus, naudoja pernelyg daug fizinių bausmių.

Šiuo metu Usheriui priklauso pirminės abiejų vaikų globos teisės, o Tameka tenkinasi tik ribotomis priežiūros teisėmis. Dabar ji siekia tai pakeisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)