Realybės šou garsenybė ir filmo „House of Gucci“ žvaigždė susitikusios trumpai aptarė, kad seniai matėsi. Pokalbį pradėjusi Caitlyn iškėlė faktą, kad ji pasigedo dainininkės pamėgtoje kavinėje.

„Ar vis dar leidi laiką Malibu?“ – atlikėjos paklausė 72-ejų C. Jenner, o pastaroji atsakė „Taip“.

Lady Gaga ir Caitlyn Jenner

„Kurį laiką nemačiau tavęs „Starbucks“, – pastebėjo buvęs olimpietis.

Tai išgirdusi dainininkė neslėpė sutrikimo ir kiek pagalvojusi atsakė, kad paprasčiausiai pakeitė baristą.

Nors susidūrimas buvo trumpas ir iš pažiūros niekuo neypatingas, juo pasidalijo žurnalistas Bahmanas Kalbasi. Netrukus vaizdo įrašas su dviem garsenybėmis išplito socialiniuose tinkluose.

Internautai negalėjo atplėšti akių nuo Lady Gagos kūno kalbos. Pasak gerbėjų, ji visa savo esybe rodė, kad nenori bendrauti su C. Jenner ir būtų mieliau vaidinusi, jog jos paprasčiausiai nepažįsta.

Lady Gaga ir Caitlyn Jenner

„Ta pasibjaurėjusi veido išraiška viską pasako. Atrodo, kad ji tikisi niekada nesusidurti su Jenner“, – tikino vienas internautas.

„Pakeičiau baristą“ – tai tiesiog mandagiausias būdas pasakyti: „Jei dar kada nors tave pamatysiu, tai bus gerokai per anksti“, – rašė kitas.

„Absoliučios paniekos žvilgsnis į Caitlyn, kai ji sako: „Aš... pakeičiau baristą“, – tviteryje rašė dar kitas gerbėjas.

Nei Gaga, nei Jenner viešai nereagavo į virusine tapusią akimirką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)