Kaip teigia gerai informuoti šaltiniai, buvusi K. Federline‘o sužadėtinė, kurią jis 2004 metais paliko dėl B. Spears, ir J. Alexanderis, su atlikėja santuokoje 2004 metais po skubrios ceremonijos Las Vegase išgyvenęs vos 55 valandas, pažįstami kelerius metus, tačiau dabar esą nusprendė santykius perkelti į naują lygmenį.

„Shar ir Jasonas buvo supažindinti prieš kelerius metus Los Andžele. Nuo to laiko jie palaikė draugiškus santykius. Prieš kelias savaites pradėjo susitikinėti kaip pora“, - teigia porai artimas šaltinis.

„Shar šie metai buvo labai sunkus – nusižudė jos asistentė, nuo vėžio mirė draugė Yvette Wilson, sunkiai sirgo mama. Jasonas visada buvo šalia, jis puikiai sutaria su jos atžalomis ir puikiai supranta, ką reiškia būti žiniasklaidos dėmesio centre“, - pasakoja šaltinis.

Shar ir Jasonas savaitgalį netgi buvo surengę šeimyninį pasimatymą. Shar atsivedė dvi savo atžalas nuo K. Federline‘o – 10 metų Kori ir 8 Calebą.

„Visą vakarą jie meiliai glaustėsi ir laikėsi už rankų“, - praėjusio savaitgalio įvykius komentuoja šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)