CNN interneto svetainės nuomonių skilyje paskelbtame pranešime Stephanie Grisham, JAV pirmosios ponios vyr. atstovo ryšiams su visuomene pavaduotoja, atvirai išplūdo Kate Anderson Brower, neva visiškai be jokios priežasties užsipuolusią M. Trump, rašo „Daily Mail“.

K. A. Brower, viena iš CNN darbuotojų ir knygų apie pirmąsias šalies ponias autorė, parašė kritinį atsiliepimą apie interviu, kurį M. Trump davė televizijos tinklui „Fox News“.

„Trečiadienį transliuotas M. Trump pokalbis su laidos vedėju Seanu Hannity aiškiai atskleidė, kad ši dama neturi nė menkiausio supratimo apie tai, ką reiškia būti pirmąja šalies ponia“, – rašė K. A. Brower.

Melania Trump vėl tapo trolių taikiniu

Kalbėdamasi su S. Hannity, M. Trump pareiškė, kad sunkiausia jos, kaip pirmosios šalies ponios, užduotis, – spręsti su jos vardu besinaudojančiais oportunistais susijusius klausimus.

Tai komentuodama K. A. Brower konstatavo, kad M. Trump ir vėl daugiausia dėmesio kreipia į save ir savo šeimą, užuot pasinaudojusi proga pakalbėti apie tai, su kokiais sunkumais, jos nuomone, susiduria kiti šalies piliečiai.

S. Grisham šeštadienį parašė, kad K. A. Brower publikacija pasirodė kaip tik tada, kai pirmoji šalies ponia grįžo iš Vašingtone veikiančios nacionalinės vaikų ligoninės, kurioje perskaitė Kalėdų istoriją, lankė sergančius mažyliu ir dėkojo įstaigos personalui už sunkų kasdienį darbą.

M. Trump atstovė spaudai taip pat išplūdo žiniasklaidą už tendencingą nenorą pastebėti JAV pirmosios ponios darbo kitų žmonių, ypač, vaikų, labui ir visiškai bereikšmių aplinkybių akcentavimą.

„Tvirtindama, kad M. Trump interviu – tai prarasta galimybė atkreipti dėmesį į sunkiai besiverčiančių amerikiečių šeimas, su kuriomis jai, kaip pirmajai šalies poniai, teko susitikti, K. A. Brower tyčia ignoruoja viską, ką M. Trump iš tiesų padarė, siekdama pagelbėti viso pasaulio vaikams ir jų šeimoms, per porą pastarųjų metų, kai eina jai tekusias pareigas“, – rašo S. Grisham.

M. Trump atstovė spaudai taip pat užsiminė apie iniciatyvą „Be Best“, kurios tikslas – užkirsti kelią patyčioms kibernetinėje erdvėje.

Melania Trump

S. Grisham nepagailėjo piktų žodžių kalbėdama apie tai, kaip ciniškai žiniasklaida reaguoja į pirmosios šalies ponios vykdomą iniciatyvą, ir pareiškė mananti, kad taip, matyt, yra dėl vyraujančio nepalankaus požiūrio į jos sutuoktinio madą naudotis „Twitter“.

„Naujienų laidų vedėjai ir informacijos sklaidos kanalai pavadinimą „Be Best“ vartoja kaip saitažodį prie įrašų, kuriuose kandžiai pašiepia jos vyrą, užuot telkę dėmesį į kampanijos skleidžiamą gerumo ir užuojautos idėją“, – rašė S. Grisham.

S. Grisham jau ne pirmą kartą ryžtingai stoja ginti JAV pirmosios ponios.

Rugsėjo mėnesį laidos „The View“ vedėjus ji apkaltino dėl to, kad šie menkinamai atsiliepė apie M. Trump būdingą akcentą.

Donaldas Trumpas ir Melania Trump

Socialiniame tinkle „Twitter“ S. Grisham parašė, kad tyčiodamiesi iš žmogaus akcento „The View“ vedėjai pademonstravo ypač nepagarbų ir didžiai šventeivišką savo nusistatymą.

Atstovė spaudai užsipuolė ir aktorę Issa Rae, besifilmuojančią tinklu HBO transliuojamoje populiarioje laidoje „Insecure“, pareiškusią, kad šou turėtų būti uždraustas, kadangi jis patinka M. Trump.

Birželio mėnesį S. Grisham pareiškė viešų priekaištų JAV prezidento advokatui Rudy Giuliani, kai šis, kalbėdamas per televiziją, patikino, kad pirmoji šalies ponia tiki savo vyru, paneigusiu, jog 2006 metais turėjo romaną su pornografinių filmų žvaigžde Stormy Daniels.

„Netikiu, kad M. Trump kada nors diskutavo kokiomis nors temomis su R. Giuliani“, – išrėžė S. Grisham.

Tačiau pats M. Trump kovos su kritikais būdas, pasitelkiant atstovę, ir vėl sulaukė pašaipų. Neva pirmoji šalies ponia visą ugnį nukreipia į kitą asmenį, pati bandydama išlikti konflikto šešėlyje.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)